Baby Oil: Χρήσεις που δεν είχες φανταστεί!

Το baby oil αποδεικνύεται ισχυρός σύμμαχος στην καθημερινότητα, και όχι μόνο για ενυδάτωση! Δείτε παρακάτω μερικές χρήσεις, που δεν είχατε σκεφτεί:

1. Γυάλισμα ξύλου: Μπορεί να υπάρχουν ειδικά σκευάσματα ακριβώς για να δίνουν μεγαλύτερη γυαλάδα στα ξύλινα έπιπλα, εάν όμως δεν έχετε κάποιο ειδικό spray για αυτή τη δουλειά, ρίξτε μερικές σταγόνες baby oil, περάστε το προσεκτικά από όλη την επιφάνεια του επίπλου, και δείτε το να λάμπει!

2. Γυάλισμα νεροχύτη: Αρκούν μόνο μερικές σταγόνες πάνω στον ανοξείδωτο νεροχύτη. Στη συνέχεια με χαρτί κουζίνας καθαρίστε και τρίψτε τα δύσκολα σημεία. Θα δείτε τον νεροχύτη ξανά καθαρό και αστραφτερό. Δοκιμάστε να καθαρίσετε με baby oil όλα τα αντικείμενα χρωμίου. (πόμολα, βρύσες κτλ). Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

3. Ξεκολλήστε ετικέτες & φερμουάρ: Ρίξτε λίγο baby oil σε μία μπατονέτα και στη συνεχεια περάστε με αυτή το κολλημένο φερμουάρ από το μπουφάν σας. Μόλις στεγνωσει θα ανοιγοκλείνει σαν καινούργιο. Ομοίως, ρίξτε λίγο baby oil σε ένα καθαρό πανάκι και καθαρίστε με αυτό την ετικέτα που θέλετε να αφαιρέσετε. Θα ξεκολλήσει εύκολα, χωρίς υπολείμματα και σημάδια.

Baby Oil: Όλα τα Απίστευτα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Αυτό!

4. Για να μην μουχλιάσει η κουρτίνα σας: Εάν η κουρτίνα του μπάνιου σας εμφανίζει περίεργα σημάδια, περάστε την με μια στρώση baby oil. Η λιπαρή υφή του δεν επιτρέπει την εύκολη ανάπτυξη μούχλας!

5. Καθαρίστε τα δερμάτινα αντικείμενά σας: Δώστε νεα ζωή στα αγαπημένα σας αντικείμενα (παπούτσια, σακίδια, τσάντες), περνώντας την επιφάνειά τους με ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι στο οποίο προηγουμένως έχετε ρίξει baby oil. Θα τα προστατέψει και οταν έρχονται σε επαφή με το νερό μιας και θα δημιουργήσει ένα λεπτό αδιάβροχο προστατευτικό στρώμα γύρω από αυτά.

6. Αφαιρέστε τη μπογιά: Αφαιρέστε τη λαδομπογιά από τα χέρια σας τρίβοντας τα με λίγο baby oil και σαπούνι. Μάλιστα, αυτό το trick πιάνει ακόμα κι αν η μπογιά έχει ξεραθεί!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search