5 ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσεις το μπάνιο των ονείρων σου

Αν σκέφτεσαι από που θα μπορούσες να ξεκινήσεις την επόμενη ανακαίνιση στο σπίτι, η απάντηση είναι σαφώς το μπάνιο. Όπως ήδη γνωρίζεις το μπάνιο είναι ένας χώρος πολύ προσωπικός που αντικατοπτρίζει την αισθητική και τη προσωπικότητα σου όσο κανένας άλλος. Επιπλέον, η ανακαίνιση του είναι πιο εύκολη από οποιοδήποτε άλλο χώρο του σπιτιού, καθώς πλέον υπάρχουν πολλές και ευφάνταστες επιλογές για όλα τα budgets.

Εδώ μπορείς θα βρεις ιδεές που θα σου δώσουν έμπνευση, τόσο για τη διαρρύθμιση όσο και για τα υλικά που κυριολεκτικά θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σου. Ξέχνα τα κλασικά, παλιά είδη υγιεινής και τα συνηθισμένα πλακάκια και “μπες” μέσα σε κάποια από τα πιο στιλάτα μπάνια, σχεδιασμένα από τους καλύτερους interior designers.

Τα πλακάκια είναι η ταπετσαρία του μπάνιου. Επέλεξε αυτά που ταιριάζουν στη δική σου αισθητική και συμβουλέψου τους ειδικούς για την σωστή τοποθέτηση τους.

Ο φωτισμός αλλά και οι καθρέφτες μπάνιου είναι μια περίπλοκη υπόθεση. Σκοπός είναι να βρεις τον κατάλληλο συνδυασμό που να είναι λειτουργικός και ταυτόχρονα να σου δώσει το αισθητικό αποτέλεσμα που ψάχνεις.

Αν σε κούρασε η παραδοσιακή μπανιέρα, οι μοντέρνες ντουζιέρες που καλύπτονται κυρίως από γυαλί, είναι η τέλεια εναλλακτική.

Μην διστάσεις να πειραματιστείς με χρωματισμούς, υφές και διαφορετικά στιλ. Έτσι, θα πετύχεις το ιδανικό mix&match.

Τα ντουλάπια και τα έπιπλα μπάνιου είναι εξίσου σημαντικά και πολύ χρηστικά. Σκέψου το σημείο του νιπτήρα σαν ένα δεύτερο boudoir και επένδυσε σε έπιπλα με χαρακτήρα.

Πηγή: Τlife.gr

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search