Σας ενοχλεί η ακαταστασία; Έχουμε τη λύση!

Εάν ανήκετε και εσείς σε όλους όσοι εκνευριζονται όταν επισρέφουν στο σπίτι και δεν το βλέπουν σε τάξη, τότε υπάρχει λύση! Μπορείτε να το τακτοποιήσετε με λιγότερο κόπο, χωρίς πολλά και μεγάλα έξοδα.

Κουζίνα: Αν δεν σας αρέσει ένα ψυγείο γεμάτο με μηνύματα, σημειώσεις και συνταγές και εκνευρίζεστε όταν βλέπετε πεταμένα περιοδικά πάνω στο τραπέζι, μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το εκπληκτικό trick αποθήκευσης. Εκμεταλλευτείτε την πλαϊνή μεριά του πάγκου της κουζίνας και βάλτε εκεί σημειώσεις και περιοδικά. Μπορείτε να φτιάξετε μια επιπλέον πόρτα ώστε να κλείνει και να μην φαίνεται εξωτερικά τίποτα.

Στην κουζίνα η περισσότερη ακαταστασία δημιουργείται την ώρα της μαγειρικής. Γι’αυτό είναι σημαντικό να ξέρετε πού μπορείτε να βρείτε το καθετί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Προσθέστε ράγες ή κρεμαστράκια πάνω από την ηλεκτρική κουζίναώστε να κρεμάτε εκεί κουτάλες, μαχαίρια ή ό,τι άλλο χρησιμοποιείτε συχνά. Αν υπάρχει έστω και λίγος χώρος στη κουζίνα σας μπορείτε να προσθέσετε ένα συρταρωτό ντουλάπι στο οποίο θα μπορείτε να αποθηκεύετε τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο. Αυτό το έπιπλο θα μειώσει εξαιρετικά την ακαταστασία της κουζίνας.

Μπάνιο: Το μπάνιο είναι συνήθως ο μικρότερος χώρος του σπιτιού και δυστυχώς τις περισσότερες φορές είναι γεμάτος με μικροπράγματα, δεκάδες μπουκαλάκια, καλλυντικά, απορρυπαντικά, σφουγγάρια, βούρτσες και πολλά άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Κοιτάξτε προσεκτικά το μπάνιο σας και βρείτε σε ποιο σημείο θα μπορούσαν να μπουν επιπλέον ράφια. Ψάξτε για κάποια εσοχή ή απλά τοποθετήστε 3-4 ραφάκια για να το τακτοποιήσετε καλύτερα.

Χολ: Το χολ είναι ένας χώρος που καλό θα ήταν να είναι πάντα τακτοποιημένος καθώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν μπαίνετε σπίτι. Γιατί να εκνευριστείτε λοιπόν από το πρώτο δευτερόλεπτο; Προσθέστε ένα μικρό επιπλάκι και έξτρα κρεμάστρες για να μπορείτε να τοποθετείτε εκεί παπούτσια, αξεσουάρ και οτιδήποτε δημιουργεί ακαταστασία στο χώρο σας.

Σας αρέσει το σετ υποδοχής στη φωτογραφία; Βρείτε το εδώ

Κρεβατοκάμαρα: Έχετε πρόβλημα με τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας που κυριαρχούν σε όλο το δωμάτιο; Εάν σας περισσεύει λίγο παραπάνω χώρος, η πλέον μοντέρνα αλλά και πρακτική λύση είναι ένα βεστιάριο! Σε πληθώρα διαστάσεων και επιλογών, τα βεστιάρια έρχονται να βοηθήσουν στην οργάνωση του υπνοδωματίου σας για τα ρούχα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως ζακέτες, μπουφάν κλπ.

Σας αρέσει το βεστιάριο της φωτογραφίας; Βρείτε το εδώ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search