Δημιουργικές ιδέες για τη διακόσμηση του Πασχαλινού τραπεζιού

Το Πάσχα βρίσκεται μια ανάσα μακριά και φέτος θα διακοσμήσουμε το πασχαλινό τραπέζι με στιλ χρησιμοποιώντας όλη μας τη δημιουργικότητα. Βρείτε παρακάτω εύκολες, γρήγορες μα πάνω από όλα οικονομικές ιδέες για να στολίσετε το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα!

Συνδυασμός παλ αποχρώσεων με χρυσό και φλοράλ
Στρώστε το πασχαλινό τραπέζι με ένα λευκό ή ένα απαλό παλ τραπεζομάντιλο και βάλτε στη μέση ένα όμορφο βάζο με ανοιξιάτικα λουλούδια, ή μια σύνθεση με ζωντανά χρώματα. Χρησιμοποιήστε ένα σερβίτσιο σε παλ αποχρώσεις και προσθέστε μπροστά από το πιάτο κάθε καλεσμένου χρυσά αυγά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια πινελιά πολυτέλειας στο τραπέζι σας.

Διακόσμηση με λαγουδάκια και λεβάντα
Η λεβάντα είναι ένα από τα φυτά που θα δώσουν υπέροχη μυρωδιά σε όλο το χώρο. Βάλτε μερικά κλωνάρια λεβάντας κατά μήκος του τραπεζιού σε δύο-τρία βάζα και προσθέστε πάνω στο πιάτο κάθε καλεσμένου από ένα χρυσό διακοσμητικό λαγουδάκι. Μπορείτε εναλλακτικά να βάλετε ένα σοκολατένιο λαγουδάκι που οι καλεσμένοι σας μπορούν να πάρουν μαζί τους ή να το φάνε μετά το γεύμα.

Βάλτε χρώμα
Την Κυριακή του Πάσχα το χρώμα ταιριάζει στο τραπέζι σας καθώς είναι ημέρα γιορτής. Χρησιμοποιήστε πολλές διαφορετικές παλ αποχρώσεις βάζοντας στη μέση του τραπεζιού λουλούδια με όμορφα χρώματα. Επιλέξτε διαφορετικό χρώμα για τα πιάτα, διαφορετικό για τις χαρτοπετσέτες και άλλο χρώμα για τις πετσέτες κάτω από τα πιάτα.

Μίνιμαλ διακόσμηση
Αν είστε φαν της μίνιμαλ διακόσμησης τότε βάλτε στη μέση του τραπεζιού μερικά κλωνάρια μανόλιας και προσθέστε ψηλά λεπτά κεριά για να δώσετε λίγη ζεστασιά στο τραπέζι. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε στο πιάτο κάθε καλεσμένου μια όμορφη κάρτα.

Η επιτομή της κομψότητας
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με κομψή και όμορφη διακόσμηση τότε μπορείτε να το πετύχετε βάζοντας μερικά μεγάλα γυάλινα βάζα κατά μήκος του τραπεζιού με λευκά αυγά και φρέσκες τουλίπες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο πιάτο του κάθε καλεσμένου ένα λευκό ή πράσινο αυγό και μια τουλίπα.

Φροντίστε, σε κάθε περίπτωση με όσα είδη διακόσμησης έχετε, οι καλεσμένοι σας να κάθονται άνετα, χωρίς να ενοχλούνται από πολλά διακοσμητικά στο χώρο που τους αναλογεί στο τραπέζι!
Φέρτε την άνοιξη στο τραπέζι σας με ένα μεγάλο βάζο με φρέσκα λουλούδια και ένα κόκκινο αβγό ή σοκολατένια λαγουδάκια στο τραπέζι! Εντυπωσιάστε με κάθε τρόπο τους καλεσμένους σας με το γούστο σας ακόμη και στο στρώσιμο του Πασχαλινού τραπεζιού!

Καλό Πάσχα!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search