Σκοτεινό δωμάτιο; Καν’τε το φωτεινό στο λεπτό!

Το σπίτι μας, είναι ο μικρόκοσμός μας και για πολλούς, το καταφύγιό μας! Το σπίτι μας θέλουμε να το διακοσμούμε έτσι ώστε να νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο καθένας από εμάς επιθυμεί να γυρίσει σπίτι του για να ξεκουραστεί πραγματικά!

Τι γίνεται όμως όταν το σπίτι στο οποίο μένουμε είναι σκοτεινό ή δεν επαρκεί η ποσότητα φωτός που εισέρχεται σε αυτό;
Πρόκειται συνήθως για τα βορινά δωμάτια που δεν βλέπουν πολύ ήλιο, ή για σπίτια χαμηλών ορόφων μέσα σε μικρά στενά στα οποία ο ήλιος “μπαίνει” πολύ πιο δύσκολα στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ο φωτισμός και οι επιδαπέδιες λάμπες, δεν είναι πάντα η λύση! Η λύση είναι στο Purewow. Ένα απίστευτο τρικ που θα κάνει το δωμάτιό σας, πιο φωτεινό.

Τι θα χρειαστείτε; Λίγο χρώμα!

Το τρικ του Purenow βασίζεται στην….εξαπάτηση! Το μάτι μπορεί να ξεγελαστεί ανάλογα με το χρώμα που υπάρχει στο βάθος ενός δωματίου. Για να ξεγελάσεις το μάτι και να μπαίνεις σε ένα πιο φωτεινό δωμάτιο, αρκεί μόνο να βάψετε το προηγούμενο δωμάτιο ή το διάδρομο που οδηγεί στο…σκοτεινό δωμάτιο, σε ένα σκούρο χρώμα!
Τα σκούρα χρώματα όπως το γκρι, μπλε, καφέ, ανθρακί είναι μερικά ιδανικά εάν θέλετε να πετύχετε ένα πιο φωτεινό, επόμενο δωμάτιο!

Με αυτόν τον τρόπο αμέσως το σκοτεινό δωμάτιο, γίνεται πιο φωτεινό!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search