42.000τμ για τη Natalie Portman στην Καλιφόρνια!

Η Natalie Portman ζει «το όνειρο». Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα της πάνε πάρα πολύ καλά. Πρωταγωνίστησε σε μια από τις καλύτερες ταινίες του 2016 (Jackie), απέκτησε το δεύτερο παιδί της (την κόρη της Amalia) με τον Γάλλο χορογράφο, Benjamin Millepied και αγόρασε μια σούπερ μοντέρνα έπαυλη αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η έπαυλη βρίσκεται κοντά στην ακτή του Montecito, στους λόφους της Santa Barbara.

H 370 τμ έπαυλη σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Barton Myers και βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 42000 τμ ιδιωτικής γης.

Η έπαυλη είναι φτιαγμένη από υλικά όπως είναι το ατσάλι, το γυαλί και το τσιμέντο ενώ η θέα από τα παράθυρά της προς τον Ειρηνικό Ωκεανό κόβει πραγματικά την ανάσα. Τα μεγάλα, γαλλικού στιλ παράθυρα, σχεδόν σε κάθε δωμάτιο της έπαυλης βλέπουν προς τη θάλασσα. Το σπίτι είναι χωρισμένο στα δύο. Από τη μια μεριά βρίσκεται το σαλόνι, μια επίσημη τραπεζαρία και μια τεράστια κουζίνα που οδηγεί σε μια εξωτερική τραπεζαρία. Από την άλλη μεριά βρίσκονται όλα τα υπνοδωμάτια, 5 μαρμάρινα μπάνια και μια βιβλιοθήκη. Όλοι οι παραπάνω χώροι οδηγούν σε μια υπέροχη αυλή.

Πέρα από όλα αυτά στον χώρο υπάρχει πισίνα, αρκετές βεράντες και αυλές, εξωτερικό τζάκι, μπαρ, εξωτερική κουζίνα και τραπεζαρία.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search