Ποιο είναι το ιδανικό χρώμα για το μπάνιο;

Η διακόσμηση του μπάνιου είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση σε σχέση με τη διακόσμηση των άλλων δωματίων του σπιτιού. Το μπάνιο είναι συνήθως το μικρότερο δωμάτιό του πράγμα που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Οι περισσότεροι interior designers συμφωνούν ότι πρέπει να επιλέγετε ένα χρώμα που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σας. Αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως οι περισσότερες γυναίκες βάφονται και περιποιούνται την επιδερμίδα τους στο μπάνιο.

Διαλέξτε αποχρώσεις του ροζ, όπως είναι το απαλό ροζ και το κοραλί, ή ζεστές αποχρώσεις του χρυσού και του καφέ καθώς αυτά είναι και τα πιο κολακευτικά χρώματα. Αν δεν σας αρέσει κανένα από αυτά τα χρώματα ή δεν σας ενδιαφέρει αν κολακεύει ή όχι το πρόσωπό σας, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο έντονο, φωτεινό χρώμα που σας αρέσει.

Λόγω του ότι τα μπάνια είναι συνήθως μικρά, ακόμα και το πιο φωτεινό χρώμα θα δείχνει όμορφο. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε τελικά προσπαθήστε να υπάρχει γενικά μία ομοιομορφία στα χρώματα του χώρου έτσι ώστε να δείχνει και πιο μεγάλος.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search