Πωλείται το διαμέρισμα της Adriana Lima, για $4.850.000

Το μοντέλο της Victoria’s Secret, Adriana Lima πουλάει ξανά το καταπληκτικό της διαμέρισμα στο Μανχάταν, στην τιμή των 4.85 εκατομμυρίων δολαρίων. Φαίνεται πως έριξε την τιμή, καθώς πριν τρία χρόνια που είχε βγει πάλι στην αγορά, το διαμέρισμα κόστιζε 5.5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Βραζιλιάνα βετεράνος των επιδείξεων μόδας της Victoria’s Secret αγόρασε το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων το 2003 για 1.995 εκατομμύρια δολάρια. Μετά παντρεύτηκε τον Marko Jaric, έναν επαγγελματία μπασκετμπολίστα, με τον οποίο έκανε δύο παιδιά. Πλέον και οι δυο τους είναι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος από κοινού. To 2013 έβγαλαν το διαμέρισμα προς πώληση, αλλά αποσύρθηκε από την αγορά μετά από ένα χρόνο γιατί δεν μπορούσε να πουληθεί. Ένα χρόνο μετά η Lima και ο σύζυγός της πήραν διαζύγιο. Έτσι, αποφάσισαν να πουλήσουν το διαμέρισμα καθώς δεν έμεναν πια σε αυτό.

Το διαμέρισμα είναι στο Metropolitan Tower, το οποίο διαθέτει ένα ιδιωτικό εστιατόριο και ένα γυμναστήριο. Εκτός από τα δύο υπνοδωμάτια, το διαμέρισμα μεγέθους 205 τ.μ. διαθέτει και ένα δωμάτιο διασκέδασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο και έχει θέα στο Σέντραλ Παρκ. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν την αγάπη της Adriana Lima για την διακόσμηση με βελούδο. Τα χαλιά από μαλλί προβάτου μετατρέπουν το ξύλινο δωμάτιο ψυχαγωγίας σε μια ζεστή φωλιά και τα γούνινα σκαμπό δίνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα υφή στο κρεμ καθιστικό.

Το σπίτι έχει αρκετή τεχνολογία, καθώς φιλοξενεί ένα σύστημα που ελέγχει τα φώτα, τη μουσική, τη θερμοκρασία και τις σκιές. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το πολυτελές διαμέρισμα!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search