Γυρίσατε από διακοπές; 4 πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε αμέσως!

Διακοπές! Αλλαγή παραστάσεων & απόσταση από την καθημερινότητα! Όση όρεξη υπάρχει για να ετοιμάσετε βαλίτσες και να φύγετε ταξίδι, τόση λιγότερη υπάρχει για να τακτοποιήσετε τα πράγματα αμέσως μόλις επιστρέψετε! Το ιδανικό, για εύκολη οργάνωση του ταξιδιωτικού εξοπλισμού είναι να βρείτε το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να συμμαζέψουν το σπίτι πρωτού φύγουν ώστε να μην χρειαστεί να ασχοληθούν με το νοικοκυριό καθώς επιστρέφουν!

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείτε αμέσως! Ποια είναι αυτά;

1. Μπουκαλάκια και σαμπουάν! 
Είτε έχετε επιλέξει μπουκαλάκια ταξιδίου, είτε έχετε στις βαλίτσες σας, κανονικές συσκευασίες με σαμπουάν, τακτοποιήστε τα αμέσως. Επιστρέψτε τις κανονικές συσκευασίες στο μπάνιο για να χρησιμοποιηθούν και οργανώστε εκ νέου τα μπουκαλάκια ταξιδίου. Ξεπλύνετέ τα καλά, ή οργανώστε τα με ετικέτες, για να γνωρίζετε τι περιέχει το καθένα.

2. Αδειάστε βαλίτσες
Τη στιγμή που επιστρέφετε στο σπίτι,  ξεκαθαρίσετε τα άπλυτα με τα καθαρά ρούχα και τακτοποιήστε τα αναλόγως. Έτσι, δεν θα τσαλακωθούν τα υπόλοιπα καθαρά ρούχα στις βαλίτσες σας! Αποθηκεύστε τις άδειες βαλίτσες ή τα σακ βουαγιάζ για να μην πιάνουν πολύτιμο χώρο στο σπίτι σας.

3. Αδειάστε την “προσωρινή τσάντα”
Είτε πρόκειται για backpack, είτε για κάποια άλλη προσωπική τσάντα που χρησιμοποιήσατε στις διακοπές σας, η επιστροφή είναι μια καλή στιγμή για να την αδειάσετε, να πετάξετε τα άχρηστα πράγματα και να την αποθηκεύσετε.

4. Δημιουργήστε αναμνήσεις! 
Έχουν περάσει οι εποχές που οι ταξιδιωτικοί οδηγοί και τα φιλμ ήταν απαραίτητα στις διακοπές. Καθώς πλέον ένα smartphone και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή είναι τα μέσα που απαθανατίζουμε τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές μας, φροντίστε άμεσα να κρατήσετε back up των φωτογραφιών σας στον υπολογιστή ή σε κάποιο cloud φάκελο! Μην αφήσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες μόνο στο κινητό. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί! Γ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search