Δείτε τι κάνετε λάθος στη διακόσμηση της εισόδου στο σπίτι σας!

Και όμως! Υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα που πρέπει να προσέξετε στη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού! Το πιο βασικό από όλα, είναι η είσοδος του σπιτιού, να είναι καθαρή. Ένας όμορφος χώρος που μπορεί και “αναπνέι”, θα βοηθάει και εσάς να αισθάνεστε πολύ καλύτερα μέσα σε αυτόν.

Οργάνωση

Όταν η είσοδος του χώρου σας, είναι ακατάστατη, πιθανότατα θα είναι και ολόκληρο το σπίτι σας. Για να μπορείτε να ηρεμίσετε μετά την επιστροφή σας από μια δύσκολη ημέρα, θα πρέπει ο χώρος στον οποίο εισέρχεστε να είναι τακτοποιημένος και οργανωμένος. Η είσοδος του σπιτιού αποτελεί ένα χώρο που εκεί, έχετε συνήθως τα αντικείμενα άμεσης χρήσης. Παπούτσια, ομπρέλες, μπουφάν… Το πρώτο πράγμα, που πρέπει να προσέχετε είναι πάντα η τάξη της εισόδου σας.

Φυτά

Η προσθήκη ενός ανθεκτικού πράσινου φυτού στο χώρο της εισόδου, θα ανανεώσει την ενέργεια σε αυτόν. Αντίθετα, εάν έχετε ένα μαραμένο φυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς του φενγκ σούι, αντιπροσωπεύουν το θάνατο και σίγουρα δε θέλετε να έχετε τέτοια ενέργεια στο σπίτι σας.

Φωτισμός

Το φυσικό φως, είναι η καλύτερη πηγή φωτός για ένα δωμάτιο. Εάν δεν έχετε πόρτα ή παράθυρο κοντά στην είσοδο της οικίας σας, προτιμήστε περισσότερες από μία πηγές φωτός για το χώρο σας. Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό, ένα λαμπατέρ πάνω σε κάποιο έπιπλο, σποτάκια στον τοίχο, συνθέτουν διαφορετικά ύψη φωτός στο χώρο ώστε να είναι καλά φωτισμένος.

Καθρέπτης

Εάν θα θέλατε καθρέπτη στην είσοδο του σπιτιού, προσέξτε να μην αντανακλά ο καθρέπτης την είσοδο. Με αυτόν τον τρόπο η θετική ενέργεια φεύγει και πάλι από το σημείο που ήρθε, δηλαδή, την εξώπορτα. Φροντίστε η πόρτα να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να μην σας δημιουργεί άγχος και προβλήματα και επιλέξτε τον καθρέπτη πάνω σε ένα έπιπλο, ή σε θέση δίπλα στην πόρτα.

Σας άρεσαν τα έπιπλα της φωτογραφίας; Βρείτε τα εδώ!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search