5 ιδέες για τον φωτισμό του δωματίου σας!

Πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας παίζει το φως, πόσο μάλλον στο μέρος που τελειώνει και ξεκινά η κάθε μέρα μας, η κρεβατοκάμαρα μας. Για αυτό λοιπόν είμαστε εμείς εδώ, ώστε να σας “δώσουμε τα φώτα μας” για το πως να ανανεώσετε το φωτισμό του υπνοδωματίου σας, με μικρές αλλαγές και ανέξοδους τρόπους.

Όσο πιο απλό, τόσο πιο καλό
Οι λάμπες που κρέμονται από ένα γάντζο στο ταβάνι, χωρίς φωτιστικό κάλυμμα στην κάθε πλευρά του κρεβατιού αποτελούν την νέα τάση της μόδας. Μοντέρνο και εργοστασιακό στυλ είναι αυτό που θα κυριαρχήσει στο δωμάτιό σας. Προτιμήστε τον κίτρινο φωτισμό. Επίσης επειδή πρόκειται για λάμπα χωρίς φωτιστικό κάλυμμα, το φως θα είναι πολύ δυνατό για αυτό ιδανικά χρησιμοποιήστε έναν διακόπτη ντίμερ.

Morocco Style
 Τα φωτιστικά τέτοιου τύπου αφήνουν πολύ λίγο φως να τα διαπεράσει. Με τον χαμηλό αυτό φωτισμό καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε λάμπες με λευκό φως για να κάνει τις ελάχιστες ακτίνες που θα βγαίνουν από τα κενά αυτών των εξωτικών φωτιστικών πιο έντονες.

Κρυφός φωτισμός
 Ο κρυφός φωτισμός μπορεί να τοποθετηθεί παντού μέσα στο υπνοδωμάτιό σας. Μπορεί επίσης να είναι σε ό,τι χρώμα εσείς θελήσετε. Αφορά περισσότερο το διακοσμητικό κομμάτι και όχι το πρακτικό. Μεμονωμένος για ένα υπνοδωμάτιο ο κρυφός φωτισμός δεν είναι αρκετός. Και εδώ ιδανικά τοποθετήστε διακόπτη ντίμερ για να δημιουργείτε ανά πάσα στιγμή την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Ρομαντικό στυλ
Τα κεριά σε έναν χώρο χαρίζουν έναν ρομαντισμό και μια ηρεμία που είναι απαραίτητη για το υπνοδωμάτιο. Πάντα όμως έχουμε στο νου μας μην τυχόν μας πάρει ο ύπνος ή ξεχαστούμε και τρέξει το κερί και μας βρει κανένα κακό. Η πιο μοντέρνα λύση συνδυάζει την πρώτη πρότασή μας με κάτι από μεσαίωνα. Κρεμάστε πολύ καλά από γάντζο πολύ χοντρό σπάγκο και στη συνέχεια από αυτόν, κρεμάστε φαναράκια. Τα φαναράκια μπορεί να τα ταιριάξετε ανάλογα με το δωμάτιό σας.

Λαμπάκια παντού
Μια πιο παιχνιδιάρικη ιδέα είναι να «στολίσετε» με λαμπάκια, απλά ή led, γύρω-γύρω τον καθρέφτη του δωματίου σας. Ακόμη μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε ένα αρκετά μεγάλο βάζο. Η αλήθεια είναι πως, περισσότερο διακοσμητική είναι η συμβολή τους στον χώρο για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει και ένα πιο δυνατό και χρηστικό φως μέσα στο δωμάτιο.]

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search