Φτιάξτε μόνοι σας τη δική σας πετσέτα θαλάσσης!

Το απαραίτητο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις είναι η πετσέτα θαλάσσης. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν έναν πανεύκολο τρόπο να φτιάξετε τη δική σας πετσέτα με μοναδικά μοτίβα, εύκολα και γρήγορα και να κλέψετε τις εντυπώσεις. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά βασικά υλικά και καλή διάθεση!

1ος τρόπος : Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μια λευκή πετσέτα, μαύρη βαφή για υφάσματα (ή μαύρη πετσέτα και λευκή βαφή για υφάσματα) και ένα πιρούνι. Βάλτε λίγη βαφή σε ένα μπωλ και βουτήξτε μέσα το πιρούνι. Φροντίστε να υπάρχει αρκετή βαφή στο πιρούνι αλλά όχι τόση ώστε να στάζει. Στη συνέχεια, ακουμπήστε το πιρούνι πάνω στην πετσέτα, δημιουργώντας έτσι το μοτίβο που θέλουμε να πετύχουμε. Μπορείτε να το δοκιμάσετε πρώτα σε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας, κάνοντας έτσι εξάσκηση. Αφού τελειώσετε, αφήστε την πετσέτα να στεγνώσει καλά.

2ος τρόπος : Αυτός ο τρόπος είναι εξίσου εύκολος μόνο που αυτή τη φορά το μοτίβο θα είναι διαφορετικό. Θα χρειαστείτε μια λευκή πετσέτα, μαύρη βαφή για υφάσματα (ή μαύρη πετσέτα και λευκή βαφή για υφάσματα), μια πατάτα και ένα μαχαίρι – χωρίς δοντάκια. Κόψτε την πατάτα στη μέση και βγάλτε ένα μικρό κομματάκι σε σχήμα τριγώνου ή σε κάποιο άλλο σχήμα της προτίμησής σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βουτήξετε το κομματάκι πατάτας μέσα στη βαφή και στη συνέχεια να το ακουμπήσετε πάνω στην πετσέτα, αποτυπώνοντας έτσι το μοτίβο. Αφήστε την πετσέτα να στεγνώσει καλά και είστε έτοιμοι για παραλία!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search