Έξυπνες καλοκαιρινές λύσεις για τα βαζάκια του σπιτιού σας!

Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε εύκολους και έξυπνους τρόπους για να ανακυκλώσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε τα γυάλινα βαζάκια που έχετε στο σπίτι σας και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε.

Αποσμητικό χώρου. Για να γίνει αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γεμίσετε το βαζάκι με νερό, στη συνέχεια να προσθέσετε λεπτές κομμένες φέτες λεμονιού και 3 κλωνάρια δεντρολίβανο. Μόλις βάλετε όλα τα υλικά μέσα, ανακατέψτε καλά και η ατμόσφαιρα θα ανανεωθεί αμέσως χαρίζοντας μια φρεσκάδα στο χώρο. Είναι στο χέρι σας αν θα βάλετε λεμόνι, λάϊμ ή πορτοκάλι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Βαζάκια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Για να το φτιάξετε, θα χρειαστείτε ένα πινέλο και μια βαφή που φωσφορίζει στο σκοτάδι, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από μαγαζιά με είδη ζωγραφικής είτε από ορισμένα χρωματοπωλεία. Κάντε με το πινέλο μικρές βούλες, αστεράκια ή ότι άλλο σχεδιό εσείς επιθυμείτε και θαυμάστε το όμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όταν σκοτεινιάσει.

Είδη σερβιρίσματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βαζάκια ανάλογα με το μέγεθός τους, είτε σαν ποτήρια για φυσικούς χυμούς, κοκτέϊλ ακόμη και καφέδες είτε για να σερβίρετε μέσα κάποιο γλυκό που θα έχετε φτιάξει.

Θήκες για μαχαιροπίρουνα. Η ιδανική λύση για μπάρμπεκιου και πάρτι ώστε να μεταφέρετε και να σερβίρετε τα μαχαιροπίρουνα με έναν μοναδικό τρόπο. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε αυτά τα βαζάκια, βάφοντας τα σε σχέδιο καρπούζι ώστε να δώσετε μια καλοκαιρινή πινελιά. Θα χρειαστείτε ειδικό χρώμα, για γυάλινη επιφάνεια, σε κόκκινη, μαύρη, λευκή, σκούρα πράσινη και ανοιχτή πράσινη (λαχανί) απόχρωση. Βάψτε το μισό βαζάκι από τη μέση και πάνω κόκκινο και το άλλο μισό, από τη μέση και κάτω ανοιχτό πράσινο. Αφού στεγνώσει, κάντε με το πινέλο μια οριζόντια λευκή γραμμή, στο σημείο ακριβώς στη μέση που ενώνονται το κόκκινο και το πράσινο χρώμα. Στη συνέχεια με το πιο σκούρο πράσινο χρώμα κάντε καμπυλωτές, κάθετες γραμμές ακριβώς πάνω από την ανοιχτόχρωμη πράσινη επιφάνεια, που θα θυμίζουν την όψη ενός καρπουζιού. Τέλος, με το μαύρο χρώμα ζωγραφίστε πάνω στην κόκκινη βαμμένη επιφάνεια μικρές σταγόνες που θα θυμίζουν κουκούτσια. Μπορείτε επίσης, να στολίσετε το βαζάκι σας και με ένα μικρό φιογκάκι στο στόμιο του από κορδέλα, γκοφρέ χαρτί ή οποιοδήποτε άλλο υλικό έχετε και σας αρέσει.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Βαζάκι Κουμπαράς. Μιας και είναι καλοκαίρι και το μυαλό μας είναι συνεχώς στις αποδράσεις και στις διακοπές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βαζάκι σαν κουμπαρά, τοποθετώντας εκεί κέρματα και χαρτονομίσματα.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search