Ενισχύστε τη ζέστη στο σπίτι, με ένα αντικείμενο που έχετε στην κουζίνα σας!

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή η οποία μας προετοιμάζει για το χειμώνα. Οι περισσότεροι θα κάνουν αλλαγές ή ακόμη θα βάψουν και στο σπίτι. Εάν ο καιρός είναι βαρύς ίσως χρειαστεί να ανοίξουμε νωρίτερα τη θέρμανση. Πάντα θα πρέπει να ελέγξετε το μέσο με το οποίο θερμαίνεστε για την ομαλή λειτουργία του. Είτε αυτό είναι το air condition, είτε τα καλοριφέρ με πετρέλαιο ή αέριο. Βεβαιωθείτε πριν τα χρησιμοποιήσετε ξανά πως λειτουργούν σωστά. Ειδικά για όσους θερμαίνονται με καλοριφέρ, έχουμε ένα μικρό κόλπο που θα ενισχύσει τη ζέστη μέσα στο σπίτι σας και θα κάνει και οικονομία στο πορτοφόλι σας.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγη αυτοκόλλητη ταινία και αλουμινόχαρτο. Το αλουμινόχαρτο έχει την ιδιότητα να αντανακλά τη θερμότητα. Συνεπώς, η ζέστη του καλοριφέρ δεν θα απορροφάται πλήρως από τα τοιχώματα αλλά θα επιστρέφει πίσω σε εσάς με τη βοήθεια του αλουμινόχαρτου.

Κολλήστε με την αυτοκόλλητη ταινία ένα κομμάτι,πίσω από το καλοριφέρ. Εάν τα σώματα θέρμανσης είναι μεγάλα, μπορείτε να βρείτε φύλλα αλουμινόχαρτου για αυτή τη δουλειά σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search