Μεταμορφώστε τη σκάλα του σπιτιού σας

Τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν διακοσμημένες σκάλες, αλλά τελευταία φαίνεται να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο η συγκεκριμένη τάση. Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες που θα αναβαθμίσουν την σκάλα σας και θα τους δώσουν μοντέρνα πινελιά.

Η σκάλα είναι ένα βασικό κομμάτι του σπιτιού, που συχνά δεν τη βλέπουμε διακοσμημένη. Μπορείτε να διαλέξετε και για τη σκάλα το χρώμα που κυριαρχεί στο σπίτι σας και να βάψετε τις σκάλες σας παρόμοιες ή συμπληρωματικές αποχρώσεις. Μια πολύ ωραία επιλογή είναι να ξεκινήσετε από μια σκούρη απόχρωση και καθώς ανεβαίνετε ή κατεβαίνετε θα ανοίγουν σιγά σιγά.

Εάν το βάψιμο σας φαίνεται δύσκολη υπόθεση, τότε τα αυτοκόλλητα είναι μια καλή λύση. Μια από τις αγαπημένες επιλογές είναι οι φράσεις που μας εμπνέουν στην καθημερινότητά μας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να διακοσμήσετε βάζοντας είτε αισιόδοξα μηνύματα, είτε αγαπημένες λέξεις. Μπορείτε να αλλάζετε σε κάθε σκαλοπάτι τη γραμματοσειρά αλλά να κρατάτε σταθερό το χρώμα, ή να κρατάτε σταθερή τη γραμματοσειρά και να αλλάζετε το χρώμα.

Εάν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά τότε μια τέλεια ιδέα είναι να βάψετε τα κενά ανάμεσα στα σκαλοπάτια με χρώμα ειδικό για κιμωλίες και να γράφει ο καθένας εκεί ό,τι πραγματικά του αρέσει! Έτσι η σκάλα σας θα έχει ένα πραγματικά ιδιαίτερο στυλ.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search