Πως θα κάνετε το ψυγείο σας να μυρίζει όμορφα

Εάν η απάντηση στην ερώτηση “Μυρίζει άσχημα το ψυγείο σας;”, είναι ναι, τότε σας έχουμε τη λύση. Πολλές φορές με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας θα τύχει σε πολλούς, να αποθηκεύετε τρόφιμα στο ψυγείο για να τα καταναλώσετε αργότερα με αποτέλεσμα να μένουν πολλές ημέρες και στο τέλος να χαλάνε. Άλλες πάλι μπορεί να μην έκλεισε καλά το τάπερ και να αναδύονται μυρωδιές στο ψυγείο οι οποίες έχουν την ιδιότητα να μένουν εκεί κάθε φορά που ανοίγετε το ψυγείο σας. Υπάρχουν λοιπόν, εύκολοι και σούπερ αποτελεσματικοί τρόποι για να καθαρίσετε και να ανανεώσετε το ψυγείο σας, μια και καλή.

Με ένα σπρέι κατά των βακτηριδίων, καθαρίστε όλο το εσωτερικό του ψυγείου, αφού αδειάσετε όλα τα προϊόντα από αυτό. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε το λάστιχο γύρω από την πόρτα καθώς εκεί συσσωρεύονται πολλά βακτήρια και εκεί οφείλονται πολλές κακοσμίες.

Επανατοποθετήστε τα προϊόντα μέσα στο ψυγείο και παρτ μια παλιά συσκευασία για βούτυρο ή μαργαρίνη και τοποθετήστε σε αυτή 1-2 κ.σ. φρέσκο καφέ. Κάντε μικρές τρύπες στο καπάκι της συσκευασίας με ένα μαχαίρι. Τοποθετήστε το στο ψυγείο. Ο καφές θα απορροφήσει τις άσχημες μυρωδιές, ενώ το ψυγείο σας θα κατακλυστεί από το ευχάριστο άρωμα του καφέ.

Εάν δεν έχετε χρόνο για την παραπάνω διαδικασία, δεν έχετε παρά να βάλετε λίγο από το κατακάθι του ελληνικού καφέ σας σε ένα μπολάκι και να το τοποθετήσετε στο κάτω ράφι του ψυγείου σας για 48 ώρες.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search