Κουίζ: Τι μαρτυρά ο καναπές για την προσωπικότητά σας;

Σίγουρα έχετε έναν καναπέ στο σπίτι σας. Αυτό που σίγουρα δε γνωρίζατε είναι ότι ο καναπές σας, ακριβώς όπως τα αγαπημένα σας χρώματα, αποτελεί τον πιο σύντομο δρόμο για τις σκέψεις σας! Ανεξάρτητα από το αν τον αποκτήσατε γιατί είναι άνετος, στιλάτος, design ή οικονομικός, μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Καναπές-γωνία
Οι πρακτικοί τύποι, βλέπουν παντού γωνίες! Είστε πολυάσχολος, πρακτικός και κοινωνικός χαρακτήρας.
Όταν έχετε χρόνο για χαλάρωση, έχετε ανάγκη από πολύ χώρο και άνεση. Σας αρέσουν τα άνετα πράγματα και δεν αγχώνεστε σε μεγάλο βαθμό στη ζωή σας, καθώς σας αρέσει να βάζετε τα πράγματα σε τάξη. Η επιλογή του γωνιακού καναπέ για το σπίτι σας, είναι η λύση για ό,τι χρειάζεται.


Βρείτε τον καναπέ της φωτογραφίας, εδώ

Διθέσιος – Τριθέσιος καναπές
Είστε τρυφερός και συντροφικός τύπος και λατρεύετε τα χάδια. Για αυτό άλλωστε διαλέξατε έναν καναπέ ο οποίος σας επιτρέπει να κουρνιάζετε δίπλα στο άλλο σας μισό όταν βλέπετε ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά.


Βρείτε τον καναπέ της φωτογραφίας, εδώ


Καναπές τύπου Chesterfield

Ένας ιδιαίτερος καναπές, για συγκεκριμένα γούστα! Κοιτάξτε προσεκτικά τι φοράτε! Πουκάμισο; Σακάκι; Σικ ταγιέρ; Λευκό πουκάμισο με κολλαριστό γιακά; Αν κάποιο από αυτά είναι στα βασικά κομμάτια της γκαρναρόμπας σας, τότε έχετε επιλέξει το κατάλληλο έπιπλο για το καθιστικό σας. Το γούστο σας, είναι αριστοκρατικό, αρχοντικό και πολυτελές.

Βρείτε τον καναπέ της φωτογραφίας, εδώ

Ο design καναπές
Αν τα μεταλλικά πόδια, τα άβολα μαξιλάρια και το καθαρό και προσεγμένο design αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα του καναπέ σας, τότε είστε αυτός ο στιλάτος και σούπερ μοδάτος τύπος που βάζει τον σχεδιασμό και την εικόνα πάνω από τη λειτουργικότητα και τη χρήση.

Ο καναπές-κρεβάτι
Είστε τόσο φιλόξενος τύπος που ακόμα και ο καναπές σας θέλετε να είναι ανά πάσα ώρα έτοιμος να «κοιμίσει» τους φίλους και την οικογένειά σας. Συνδυάστε αυτό το χαρακτηριστικό με το είδος του καναπέ που έχετε στο σπίτι σας!


Βρείτε τον καναπέ της φωτογραφίας, εδώ

Καναπές-ντιβάνι
Πλέον, τον αποκαλούμε ανάκλινδρο και δεν είναι τόσο συνηθισμένο στα σπίτια. Αυτό όμως το είδος καναπέ υπάρχει ακόμη, και αν είναι στο δικό σας σπίτι, σημαίνει ότι είστε “δραματικός τύπος”. Είστε περισσότερο φαν του διαχρονικού, κλασικού και …ακριβά στιλ και ότι είστε συνεχώς στο ψάξιμο καθώς απεχθάνεστε τα βαρετά και τα συνηθισμένα.

Ο καναπές στον οποίο δεν κάθεται ΠΟΤΕ κανείς
Οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας υπήρξαν φανατικοί υποστηρικτές αυτής της λογικής. Έξαλλου, το καθιστικό αποτελούσε για εκείνους περισσότερο χώρο δεξιώσεων παρά χώρο χαλάρωσης. Αν και εσείς ανήκετε στην κατηγορία αυτή, τότε είστε τελειομανής ως το κόκαλο και έχετε βρει την τέλεια θέση για κάθε αντικείμενο στο χώρο σας.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search