Σπίτια που μοιάζουν σε ταινίες της Disney

Τελικά, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σαν σε παραμύθι! Δείτε παρακάτω φωτογραφίες σπιτιών τα οποία ίσως όλοι θα θέλαμε να έχουμε, ή σίγουρα φανταζόμαστε ότι είναι βγαλμένα από κάποιο παραμύθι της Disney!

Το παραπάνω σπίτι βρίσκεται στη Μαγαδασκάρη και μοιάζει σαν από σκηνή του “Βασιλιά των Λιονταριών”.

Αυτό το κάστρο, σίγουρα σας θυμίζει εκείνο του βασιλιά Στέφανου από την ταινία “Η Ωραία Κοιμωμένη”. Περιτρυγιρίζεται από καταπράσινο τοπίο και βρίσκεται στο Ayton της Αγγλίας.

Το δεντρόσπιτο αυτό, βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα και θα μπορούσε να αποτελέσει μια πιο εξωτική εκδοχή του παραμυθιού της “Ραπουνζέλ”.

Ο ιδιοκτήτης αυτής της βίλας στο Μαρόκο θα λέγαμε πως είναι σίγουρα επηρεασμένος από το παλάτι της πριγκίπισσας Γιασμίν. Θυμίζει υπερβολικά τα παλάτια και την εμφάνιση στην ταινία “Αλλαντίν”

Αν ο Βασιλιάς Τρίτων αποκτούσε ποτέ δικό του παλάτι στη στεριά, είναι βέβαιο ότι αυτό το σπίτι στο Μεξικό θα ήταν η πρώτη επιλογή του. Θα αποτελούσε μάλιστα ιδανική προίκα για την Άριελ για εκείνες τις στιγμές που θα της έλειπε η υποβρύχια ζωή της!

Πριν γνωρίσει τον γοητευτικό πρίγκηπα, η Σταχτοπούτα ζούσε το τρίπτυχο «Στάχτη, Δάκρυα κι Ιδρώτας» στον πύργο της μητριάς της. Ο τελευταίος μάλιστα θυμίζει πολύ αυτό το πανέμορφο γαλλικό παλάτι.

Από αυτό το εξοχικό σπίτι στο Wiltshire της Αγγλίας ίσως να λείπουν “η Χιονάτη και οι 7 νάνοι”

Το τελευταίο σπίτι, αποτελεί πιστή αντιγραφή του σπιτιού της ταινίας “Ψηλά στον Ουρανό”. Ο Carl και η Ellie θέλησαν να το κάνουν ακριβώς ίδιο εξωτερικά! Το πανέμορφο και πολύχρωμο αυτό σπίτι βρίσκεται στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search