Μινιμαλισμός – Βάλτε χρώμα στο νέο τρόπο ζωής που μας πλησιάζει όλο και περισσότερο!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να ακολουθήσουν στην ζωή τους το δρόμο προς τον μινιμαλισμό αφήνοντας πίσω τους όλα τα μαξιμαλιστικά δεδομένα που τους κατέκλυζαν απο τα παιδικά τους χρόνια.

Πολλοί απο εμάς έχουμε στο μυαλό μας μια κλασική εικόνα που προβάλλεται απο τα social media και αφορά άδειους χώρους με πολύ λίγα αντικείμενα, τα άκρως απαραίτητα έπιπλα και όλα σε αποχρώσεις του γκρί και του λευκού.

Σήμερα όμως θα σου αποδείξουμε πως αν επιθυμείς να κάνεις στροφή στην ζωή σου και να ανοίξεις χώρο στο σπίτι σου μπορείς να το κάνεις και με στυλ. Βάζοντας απλά πινελιές χρώματος χωρίς να πλημμυρίζεις τον χώρο με πολύ πληροφορία θα εχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 

1. Επέλεξε για παράδειγμα γκρι χρώμα για τους τοίχους και τον καναπέ σου και προσέθεσε μικροαντικείμενα σε οτι χρώμα σου αρέσει, φρόντισε μόνο να μην το παρακάνεις και να συνδιάσεις το πολύ 3 χρώματα !

2. Δώσε ζωντάνια σε όλο τον χώρο επιλέγοντας το βασικό έπιπλο σε έντονο χρώμα . Σε αυτή την περίπτωση διατήρησε τον υπόλοιπο χώρο σε απαλές αποχρώσεις ώστε να υπάρχει ισορροπία!

3. Επένδυσε σε κάποιο έργο τέχνης σε καμβά με έντονες αποχρώσεις που σου αρέσουν και συνδύασε το με ήσυχα χρώματα σε όλο τον υπόλοιπο χώρο.

                                                                                                           
Οποια και αν είναι η επιλογή σου στόχος είναι να νιώθεις όμορφα μέσα σε αυτην. Δημιούργησε έναν χώρο που θα λατρευεις να περνάς χρόνο εκεί. Και μην ξεχνάς πως η ουσία δεν κρύβεται στα υλικά αγαθά αλλά στους ανθρώπους και τις αναμνήσεις που δημιουργούμε. Τελικά δεν βγήκε τυχαία το Less Is More !!!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search