Τα Must Have για κάθε Φοιτητικό σπίτι!

Καλώς ήρθες στα πιο όμορφα και ξέγνοιστα χρόνια της ζωής σου. Πρώτο μέλημα, αφού βρεις σπίτι είναι η επίπλωση και η διακόσμηση του. Μην ανησυχείς, είμαστε εμείς εδώ και με έναν μικρό οδηγό, θα σε βοηθήσουμε να αγοράσεις, όλα τα απαραίτητα και να μην σου λείψει τίποτα! Let’s go..

Σαλόνι & Τραπεζαρία
Οπωσδήποτε θα χρειαστείς έναν καναπέ-κρεβάτι για να φιλοξενείς τα φιλαράκια σου ανά πάσα στιγμή. Ένα τίμιο έπιπλο τηλεόρασης που ενδεχομένως θα φιλοξενήσει κάποια κονσόλα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τραπεζάκι σαλονιού, μια πολυθρόνα και μια βιβλιοθήκη!  Αν σου το επιτρέπει ο χώρος, επίλεξε ένα μοντέρνο σετ τραπεζαρίας αλλιώς δες τα σκαμπό μπαρ. Μην ξεχάσεις να αγοράσεις μια παπουτσοθήκη καθώς είναι προτιμότερο να αποθηκεύεις τα παπούτσια σου σε κλειστό χώρο.

Υπνοδωμάτιο
Ένα διπλό κρεβάτι είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι! Μεταλικό, επενδυμένο, ξύλινο, σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο για εσένα. Φρόντισε να το συνδυάσεις με ένα καλό στρώμα γιατί πρέπει να ξεκουράζεσαι! Μια καλή και άνετη ντουλάπα είναι εξίσου σημαντική καθώς θα σε βοηθήσει να είναι το δωμάτιο σου πάντα συμμαζεμένο. Ίσως χρειάστείς και κάποιο κομοδίνο για να έχεις σε εύκολη πρόσβαση τα απολύτως απαραίτητα. Ένα must have που οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία είναι ενας καθρέπτης.

Κουζίνα
Πάμε να δούμε τα βασικά! Οπωσδήποτε 4-6 βαθιά πιάτα, 4-6 ρηχά πιάτα, 2 κατσαρόλες, 2 τηγάνια, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια, κούπες και σίγουρα σουρωτήρι για μακαρόνια! Ψυγειάκι και φουρνάκι να πάρεις εάν δεν έχει το σπίτι που νοίκιασες.

Μπάνιο
Πατάκι για το μπάνιο, κουρτίνα και πετσέτες!

Διακόσμηση
Σιγά σιγά πρέπει να δώσεις το δικό σου στυλ στο σπίτι σου, να το διακοσμήσεις όπως εσύ θέλεις και φαντάζεσαι. Βρες το ρολόι που σου ταιριάζει, τον ιδανικό πίνακαμαξιλάρια και ριχτάρια ακόμη και διακοσμητικά κεριά ή και χαλιά.

Φτιάξε μια λίστα, όρισε το μπάτζετ σου, μπες στο polihome.gr και ξεκίνησε την αναζήτηση για να φτιάξεις το δικό σου σπίτι!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search