Πως να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σαλονιού!

Ο χώρος του σαλονιού αποτελεί το βασικό δωμάτιο κάθε σπιτιού και το μέρος στο οποίο περνάμε τον περισσότερο μας χρόνο. Για αυτό είναι σημαντικό να είναι όμορφα διακοσμημένος με βάση το γούστο μας  ώστε να μας φτιάχνει την διάθεση. Σημερα θα σας δώσουμε ιδέες για την διακόσμηση του coffee table που αποτελεί βασικό στοιχείο του σαλονιού μαζί με τον καναπέ!

1.Αν προτιμάς την minimal διακόσμηση, μπορείς να τοποθετήσεις στο κέντρο του τραπεζιού ενα βάζο με όμορφα λουλούδια, φρέσκα ή πλαστικά, σε αποχρώσεις που δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο σου.

Αν επιλέξεις πλαστικά φρόντισε να είναι ποιότητας που θα παραπέμπει αρκετά σε αληθινά. Αν πάλι επιλέξεις φρέσκα λουλούδια να θυμάσαι να αλλάζεις καθημερινά το νερό τους και να κόβεις λίγο απο το κάτω μέρος του κοτσανιού ώστε να παρατείνεις την διάρκεια ζωής τους .

αν θέλεις τα βάζα τις φωτογραφίας θα τα βρεις εδώ

2. Παραμένοντας σε minimal διάθεση και στην περίπτωση που δεν είσαι λάτρης των λουλουδιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφανες γυάλες σε διαφορετικά μεγέθη στις οποίες μπορείς  να βάλεις κεριά, αποξηραμένα στοιχεία όπως φρούτα και κλαδάκια ή ακόμα και κοχύλια ή πέτρες. Ανάλογα με την εποχή που διανύουμε θα μπορείς ευκολα να εναλλάσσεις το  περιεχόμενο και να ανανεώνεται ο χώρος σου!

 

3. Μεγάλη τάση στην διακόσμηση των τραπεζιών αποτελούν τα coffee table books , συγκεκριμένα είναι βιβλία με σκληρό εξώφυλλο που εχουν εκδόσει μεγάλοι οίκοι μόδας ή και άλλα brands,  με περιεχόμενο που μπορεί να αφορά την διακόσμηση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, τα ταξίδια και όμορφους προορισμούς, γενικά αρθρα life style  κ.α, συνδυασμένα με  υπέροχες  εικόνες πλημμυρισμένες απο νέες τάσεις και μόδα.
Μπορείς εύκολα να τοποθετήσεις 2-3 βιβλία το ενα πάνω στο άλλο ιδανικά σε διαφορετικά μεγέθη  στην μία πλευρά του τραπεζιού, και την άλλη να την αφήσεις κενή ώστε να παραμένει χρηστικό το τραπεζάκι. Aν πάλι νιώθεις πως κάτι λέιπει και σου αρέσει η πολύ πληροφορία, μην διστάσεις να βάλεις εναν δίσκο με κεριά και άλλα διακοσμητικά στην άλλη μερια του τραπεζιού!


4. Φυσικά ο δίσκος με τα δικοσμητικά και τα κεριά μπορεί να αποτελεί διακόσμηση και απο μόνος του, συνδιάζοντας τα χρώματα που σας αρέσουν και ταιριάζουν με τον χώρο σας μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να φτιάξετε τον συνδιασμό που σας αρέσει!


Οποιο και αν είναι το γούστο σας και το στυλ του χώρου σας , μην διστάσετε να δοκιμάσετε διάφορα decor ώστε να καταλήξετε σε αυτό που θα σας αρέσει! Η διακόσμηση του σπιτιού είναι μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα διαδικασία στην οποία ο καθένας ξετυλίγει το ταπεραμέντο του και αυτό απο μόνο του είναι μοναδικο!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search