Καιρός για ξεκαθάρισμα ντουλάπας!

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει καθώς έχουμε διανύσει ήδη την μισή άνοιξη έρχεται και ο καιρός για το ξεκαθάρισμα της ντουλάπας. Για όλους μας αυτή η δουλειά είναι κουραστική και συχνά αναβάλουμε να την ξεκινήσουμε. Εμείς όμως σου προτείνουμε να βάλεις την μουσική που σου αρέσει και να ξεκινήσεις πριν καλά καλά το σκεφτείς. Το πρώτο βήμα θα έχει ήδη γίνει και θα βρίσκεσαι ήδη πιο κοντά στο αποτέλεσμα Για να μην χαθείς και σκεφτείς από που πρώτα να ξεκινήσεις σου έχουμε συγκεντρώσει τα 5 απλά βήματα που προτείνουμε να ακολουθήσεις ώστε να μην ταλαιπωρηθείς αρκετά και να τελειώσεις πιο γρήγορα. Πάμε να ξεκινήσουμε…

1. Το πρώτα βήμα απαιτεί να βγάλουμε όλα τα ρούχα από την ντουλάπα και να τα τοποθετήσουμε σε ένα μέρος το ένα πάνω στο άλλο. Με τον τρόπο αυτό θα εκτιμήσουμε το πόσα πολλά ρούχα έχουμε, συγκρίνοντας το με το πόσα πραγματικά χρειαζόμαστε και θα μας είναι πιο εύκολο στην συνέχεια να εφαρμόσουμε το βήμα 3.

2. Συνεχίζουμε καθαρίζοντας όλες τις επιφάνειες της ντουλάπας με ένα ήπιο καθαριστικό. Είναι στην ευχέρεια του καθενός το τι θα χρησιμοποιήσει. Ενδεικτικά υπάρχουν στο εμπόριο πολλά καθαριστικά σπρέι με αντισηπτική δράση αλλά αν επιθυμείτε κάποια πιο οικολογική επιλογή τότε η μαγειρική σόδα διαλυμένη σε ζεστό νερό είναι πάντα μια καλή λύση.

3. Ήρθε η ώρα για το δύσκολο έργο. Τώρα θα αποφασίσεις ποια ρούχα θα κρατήσεις και θα αποθηκεύσεις για του χρόνου και ποια θα χαρίσεις. Πριν αγχωθείς και δεν μπορείς να αποφασίσεις επισκέψου το σχετικό μας άρθρο με ενα κλίκ παρακάτω και ελπίζουμε να σε βοηθήσει.

Οργάνωση ντουλάπας, δύσκολη διαδικασία ή αφορμή για restart;

4. Τα ρούχα που αποφάσισες να κρατήσεις, αποθήκευσε τα σε σακούλες που αφαιρείται ο αέρας για να κερδίσεις χώρο.


5. Τέλος τοποθέτησε τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου στα φρεσκοκαθαρισμένα ράφια και συρτάρια.

*Extra Tip: Μην ξεχάσεις να αφήσεις και κάποια ζακέτα η μακρυμάνικο τζάκετ στην ντουλάπα για τις ημέρες που έχει ακόμα λίγο κρύο αλλά και για τα καλοκαιρινά βράδια στο νησί που έχει λίγο αεράκι… ναι καλά άκουσες … οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πλέον αρκετά κοντά και καλά θα κάνεις να προετοιμάζεσαι! ♥

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search