Διακοπές σε Camping – Τα 5 βασικά που θα χρειαστείτε!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και έχει κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία του. Καθώς διανύουμε ήδη έναν από τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, πολλοί από εμάς ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Κάποιοι έχουνε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο κάποιου νησιού και κάποιοι άλλοι έχουν επιλέξει να έρθουν πιο κοντά στην φύση και να ζήσουν κάποιες ημέρες χωρίς τις πολυτέλειες ου σπιτιού τους. Οργανωμένο η ελεύθερο , σε θάλασσα η σε ποτάμι , σε αμμουδιά η σε δάσος ότι και αν έχετε επιλέξει εμείς έχουμε συγκεντρώσει σε έναν οδηγό κάποια βασικά που θα χρειαστείτε για αυτές σας τις διακοπές.

1.Σκηνή
Πρώτο και βασικό αγαθό είναι η σκηνή που θα στεγάσει τον εξοπλισμό σας και θα αποτελεί δωμάτιο ύπνου για τα βράδια που  θα ακολουθήσουν. Μια βολική επιλογή καθώς συνδυάζει άνεση και πρακτικότητα λόγω των ιδανικών τις διαστάσεων είναι η Σκηνή Panda Dorado .

Με ύψος 220 εκ και μήκος 400εκ σας επιτρέπει να στέκεστε όρθιοι στο εσωτερικό και να μπορείτε να φιλοξενήσετε με άνεση 5 άτομα συνολικά . 


2.Στρώμα

Αν ενδιαφέρεστε για πιο άνετες ώρες ύπνου τότε καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας ένα φουσκωτό στρώμα . Μια καλή επιλογή αποτελεί το Φουσκωτό στρώμα ύπνου υπέρδιπλο με αντλία καθώς μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα και διαθέτει αντλία για εύκολο φούσκωμα.

3.Υπνόσακος

Μπορεί να είναι καλοκαίρι και η θερμοκρασία την ημέρα να φτάνει η ακόμα και να ξεπερνάει τους 40° C αλλά τα βράδια η θερμοκρασία πέφτει και χρειάζεται ένα σκέπασμα για άνετο ύπνο. Μια καλή επιλογή είναι ο   Υπνόσακος Panda Action Extreme καθώς υπόσχετε να σας κρατήσει ζεστούς μέχρι και σε θερμοκρασίες μείον του μηδέν  και διπλώνει εύκολα μειώνοντας τον όγκο του διευκολύνοντας έτσι κατά πολύ την μεταφορά του.

4.Ψυγείο

Ένα ψυγειάκι είναι απαραίτητο ώστε να διατηρεί τα τρόφιμα σας ασφαλή μακρυά από ζωύφια και άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Μια καλή επιλογή είναι το  Ψυγείο φορητό Campus 100Lt με μεγάλη χωρητικότητα ώστε να καλύψετε όσες ημέρες επιθυμείτε. Μπορείτε να το γεμίσετε με πάγο ώστε να διατηρείτε άψογα και τρόφιμα που απαιτούν χαμηλότερες θερμοκρασίες συντήρησης.

5.Παγούρι Νερού

Το καθαρό νερό αποτελεί βασική ανάγκη οπότε σημαντικό είναι να έχετε πάντα παγούρι με νερό μαζί σας , μια καλή επιλογή είναι το Υδροδοχείο Pinnacle Platino 8 καθώς έχει χωρητικότητα 8 λίτρα και θα διατηρήσει το νερό σας δροσερό για ώρες!

 

Φυσικά και υπάρχει μέρος εξοπλισμού με προαιρετική επιλογή και παραμένει στην ευχέρεια του καθενός αν θα τον επιλέξει. Ανακαλύψτε όλο τον εξοπλισμό για camping με ένα κλικ εδώ !

Συγκεντρώστε όλη σας την διάθεση και προετοιμαστείτε για πανέμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις! Καλές διακοπές!

 

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search