Ιδέες Ανακαίνισης Μπάνιου!

Αν βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στο σπίτι σας, δεν υπάρχει καλύτερος χώρος για να ξεκινήσετε από το μπάνιο. Για πολλούς ανθρώπους το μπάνιο αποτελεί ο αγαπημένος τους χώρος στο σπίτι και αυτό γιατί εκεί χαλαρώνουν και ηρεμούν. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες τεχνικές που είναι τάση τα τελευταία χρόνια και πιθανόν να θέλετε και εσείς να χρησιμοποιήσετε, καθώς και κάποιες ιδέες διακόσμησης ώστε να χαρίσετε ένα μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα λειτουργικό χαρακτήρα στον χώρο σας.

1.Επιδαπέδια και επιτοίχια ανακαίνιση.
Η πιο συνηθισμένη εικόνα θέλει τον χώρο του μπάνιου ντυμένο με πλακάκια από το έδαφος μέχρι και τους τοίχους, οι νέες όμως τάσεις προσφέρουν επιλογές με εφέ μάρμαρου, ξύλου ακόμα και τσιμέντου, το εφέ του τσιμέντου δίνεται με την πατητή τσιμεντοκονία που μπορεί να εφαρμοστεί στον πάγκο στο έδαφος στον τοίχο αλλά ακόμα και στην πόρτα του μπάνιου. Αν όμως είστε παραδοσιακοί και θέλετε απλά πλακάκια μπορείτε τουλάχιστον να επιλέξετε χρώμα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

2.Έπιπλα Μπάνιου.
Τοποθετήστε κάποιο σετ μπάνιου με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους στο χρώμα,την διάσταση ή το ύφος που ταιριάζει και με τον υπόλοιπο χώρο.

3.Υδραυλικά στοιχεία
Επιλέξτε τις μπαταρίες και τα διακοσμητικά στοιχεία του μπάνιου με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει αρμονία στο ύφος που θέλετε να δώσετε.

Εφόσον έχετε καταλήξει στο αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε , βρείτε όλα όσα χρειάζεστε με ένα κλικ εδώ !

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search