Το εντυπωσιακό σπίτι της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια

Το σπίτι που διατηρεί στο Μοντασίτο της Καλιφόρνια μας παρουσίασε η Γκουίνεθ Πάλτροου μέσα απο μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Architectural Digest. Συγκεκριμένα ενημερώνει τους αναγνώστες πως το σπίτι αγοράστηκε το 2016 έναντι του ποσού των 5 εκατ. δολαρίων και ανακαινίστηκε πλήρως.
Φρόντισε το σπίτι που θα στεγάσει την οικογένεια της να έχει το προσωπικό της γούστο σε κάθε γωνιά. Το υφος της διακόσμησης παραπέμπει σε βρετανική εποχή με εντονα γεωργιανά στοιχεία. Δεν διαθέτει καθόλου μινιμαλ προσέγγιση και τα ιδιαίτερα στοιχεία του κάνουν εμφανή την προσωπική σφραγίδα που θέλησε να δώσει.
Η κουζίνα αποπνέει ζεστασιά και το σαλόνι είναι ιδιαίτερο και πληθωρικό. Διαθέτει σπά με σύστημα ντουζ 30.000  δολαρίων, υδρομασάζ και πισίνα.
Αποκαλύπτει πως το αγαπημένο της δωμάτιο στο σπίτι είναι το μπάνιο το οποίο έχει έναν χειροποίητο αντικέ καθρέπτη και χειροποίητη ταπετσαρία.
Αρκετά προσεγμένες επιλογές και με την καθοδήγηση απο interior designer με βασική της επιθυμία η διακόσμηση να της θυμίζει τα χρόνια που έζησε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, εξού και το βρετανικό ύφος που εντοπίζουμε στην αρχιτεκτονική του χώρου.

Όσο για τους γείτονες της κάποιοι από αυτούς είναι Οπρα Γουινφρεϊ , Ελεν Ντε Τζενερις , πρίγκιπας Χαρι και Μεγκαν Μαρκλ .
Λέτε αν ξεμείνει ποτέ από ζάχαρη να πάει να ζητήσει; 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search