Συνήθειες για εύκολη ζωή – Σκούπα ρομπότ

Θυμάμαι πως αρκετά χρόνια πριν ακουγόταν πολύ έντονα πως απο το 2020 και έπειτα θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και η ζωή μας θα γίνει πιο εύκολη … Ναι ναι το ξέρω πως αυτό είναι πολύ μακρινό όνειρο αλλά εκτιμώ πως η τεχνολογία εξελίχθηκε σε άλλους τομείς, πιο πρακτικούς και πιο καθημερινούς. Από τα κινητά τηλέφωνα που μας παρέχουν όποια πληροφορία χρειαζόμαστε μέχρι τις έξυπνες οικιακές συσκευές που υπάρχουν για να μας κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη. Για μια τέτοια συσκευή θα μιλήσουμε σήμερα και δεν είναι άλλη από την σκούπα ρομπότ. Ξέρεις … αυτήν που πατάς ένα κουμπί και αυτή πάει “τοίχο – τοίχο” η στην προκειμένη “έπιπλο -έπιπλο” και συγκεντρώνει τα μικρά σκουπίδια που υπάρχουν στο πάτωμα.
Η πιο συχνή ερώτηση που ακούγεται  είναι:
-Ανεβαίνει στα χαλιά ή είναι μόνο για τα πλακάκια;
Και είμαστε εμείς εδώ για να σου πούμε πως ναι και σε χαλιά ανεβαίνει και στα πλακάκια κινείται και ρουφάει και ότι βρει στο διάβα της.

Με λίγα λόγια είναι μια συσκευή που πηγαίνει με χαμηλή ταχύτητα και γυρίζει όλο το σπίτι, όπου συναντήσει εμπόδιο αλλάζει κατεύθυνση και συνεχίζει. Δεν έχει φόβο να σας τραυματίσει τα έπιπλα καθώς η ταχύτητα της είναι πραγματικά χαμηλή. 
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπάκι της ενεργοποίησης και τα υπόλοιπα άφησε τα πάνω της. Μετά θα επιστρέψει και στην θέση της και όλα θα είναι μια χαρά!

Οι στιγμές μας είναι πολύτιμες και είναι κρίμα να της περνάμε σκουπίζοντας.  Δοκιμάστε την και μας ευχαριστείτε μετά, θα βρείτε κάποιες πολύ καλές επιλογές με ενα κλικ εδώ και εδώ !

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search