Πως να καθαρίσετε τον νεροχύτη της κουζίνας με φυσικό τρόπο!

Ο νεροχύτης της κουζίνας είναι ένα από τα σημεία του σπιτιού που συγκεντρώνουν τα περισσότερα μικρόβια και για αυτό τον λόγο πρέπει να φροντίζουμε για την καθημερινή του καθαριότητα και την συχνή του απολύμανση. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά καθαριστικά τα οποία κάνουν εξαιρετική δουλειά αλλά δεν παύουν να είναι κατασκευασμένα με χημικά συστατικά και πολύς κόσμος προτιμάει να μην τα επιλέγει. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε έναν φυσικό, εξίσου αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού με υλικά που σίγουρα όλοι έχετε στο σπίτι.

Ξεκινήστε ρίχνοντας μαγειρική σόδα σε όλη την επιφάνεια του νεροχύτη και με ένα κομμένο λεμόνι η ένα σφουγγαράκι  ξεκινήστε να τρίβετε παντού. Αφού τρίψετε καλά όλη την επιφάνεια έπειτα ξεπλύνετε και αν το επιθυμείτε μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία αυτή την φορά με ξύδι και ένα σφουγγαράκι για ακόμη καλύτερη αποστείρωση. Στην συνέχεια ρίξτε μια ποσότητα μαγειρικής σόδας στο σιφόνι του νεροχύτη και ενεργοποιήστε την με λίγο ξύδι ώστε να απολυμάνει και τις σωληνώσεις και να διώξει τις κακές οσμές.

Τέλος περιχύστε καυτό νερό σε όλη την επιφάνεια και σκουπίστε με μια πετσέτα. Μετά από αυτή την διαδικασία ο νεροχύτης σας θα είναι πεντακάθαρος και σαν καινούριος.
Αν βρίσκεστε σε διαδικασία ανακαίνησης και αναζήτησης καινούριου νεροχύτη θα βρείτε όλη μας την συλλογή με ενα κλίκ 
εδώ !

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search