Πως καθαρίζουμε τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού με φυσικό τρόπο!

Για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση οι εσωτερικές πόρτες του σπιτιού και να αυξηθεί η αντοχή τους στο χρόνο, σημαντικό είναι να τις συντηρούμε σωστά. 
Σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να καθαρίζονται με ένα λεπτό πανί ελαφρώς νωπό ώστε να απομακρύνεται η σκόνη που συγκεντρώνεται στην επιφάνεια τους.

Κάτι πολύ βασικό που πρέπει να θυμάστε είναι να αποφεύγετε τον καθαρισμό τους με επιθετικά προϊόντα και σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιήσετε χλωρίνη καθώς σταδιακά επηρεάζει το χρώμα της πόρτας και μια λευκή πόρτα μπορεί να την κιτρινίσει.

♦   Για απολύμανση με φυσικό τρόπο γεμίστε ένα μπολάκι με ζεστό νερό και διαλύστε μέσα μαγειρική σόδα, έπειτα με ένα πανάκι περάστε όλη την επιφάνεια της πόρτας καθώς και το κούφωμα περιμετρικά.

♦   Στην συνέχεια με ένα στεγνό πανάκι περάστε την επιφάνεια ώστε να αφαιρέσετε την περίσσια υγρασία που έχει φόβο να διεισδύσει στο ξύλο.

♦   Τέλος μην ξεχάσετε να απολυμάνετε τα πόμολα της πόρτας και τους διακόπτες καθώς σε αυτά τα σημεία συγκεντρώνονται πολλά μικρόβια.

 

.                                  .         .        .                                  .

Εμείς εδώ σας χαιρετάμε και μέχρι την επόμενη φορά, καλό καθάρισμα!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search