Ιδέες για την δημιουργία Gallery Wall !

Οι Gallery Walls αποτελούν ένας τρόπος διακόσμησης άδειων τοίχων που παραμένει διαχρονικός και δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ. Συχνά όμως αυτό το project μπορεί να γίνει δύσκολο αν θέλετε να το εφαρμόσετε μόνοι σας και όχι με την καθοδήγηση κάποιου διακοσμητή. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες ιδέες ώστε να έχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα!

1. Αν προτιμάτε την minimal διακόσμηση, διαλέξτε μια παλέτα χρωμάτων και επιλέξτε όλα τα έργα γύρω από αυτήν ώστε να κρατηθεί μια ομοιομορφία και ομοιοχρωμία στο αποτέλεσμα!

2. Αν τα έντονα και πολλά χρώματα έχουν βασική θέση στο χώρο σας τότε μην φοβηθείτε να εφαρμόσετε το ίδιο στυλ και στο gallery wall σας! Συνδυάστε διάφορα μεγέθη και χρώματα με έντονα μοτίβα και σχέδια και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο τοίχος δεν θα περνάει απαρατήρητος.

3. Τέλος αν δεν θέλετε χρώματα στα έργα αλλά ταυτόχρονα ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα τότε χρησιμοποιήστε κάποιο εντυπωσιακό χρώμα στον τοίχο και τοποθετήστε ασπρόμαυρες εικόνες. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό χωρίς να γεμίζει τον χώρο με περιττή πληροφορία!

 

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search