Ιδέες διακόσμησης σπιτιού για ”Happy Halloween”

Μπορεί το Halloween να είναι μια Αμερικάνικη γιορτή αλλά έχει ταξιδέψει και έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο καθώς είναι σαν καρναβάλι και κάλαντα μαζί. Η γιορτή αυτή απευθύνεται  κυρίως στα παιδιά τα οποία φορώντας αποκριάτικες τρομακτικές στολές επισκέπτονται διάφορα σπίτια ζητώντας κέρασμα με αντάλλαγμα να μην κάνουν κάποια φάρσα στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Η φράση που χρησιμοποιούν είναι το γνωστό σε πολλούς ”Trick or Treat” που σημαίνει ”Φάρσα η κέρασμα”.
Η γιορτή αυτή τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνιση της και στην χώρα μας. Ακόμη όμως και αν δεν σκοπεύετε να βγείτε στην γειτονιά ντυμένοι σκελετοί απειλώντας για φάρσες, μπορείτε πολύ εύκολα να μπείτε στο κλίμα διακοσμώντας το σπίτι σας αντίστοιχα! Εμείς συγκεντρώσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας κάποιες όμορφες ιδέες!

1. Το βασικό στοιχείο του Halloween είναι οι μεγάλες πορτοκαλί κολοκύθες, στις οποίες μπορείτε να  σκαλίσετε μάτια και στόμα. Συνηθίζεται σε αυτή την περίπτωση να  τοποθετούνται στο εσωτερικό μικρά κεράκια που ομορφαίνουν πολύ την ατμόσφαιρα πλημμυρίζοντας τον χώρο με θερμό φωτισμό. Αν όμως δεν θέλετε να ξοδέψετε τόσο χρόνο μπορείτε εύκολα να στολίσετε όμορφες κολοκύθες σε κάποια γωνιά του σπιτιού και να την στολίσετε με λαμπάκια!  

              

2.Μια εύκολη λύση για γρήγορη διακόσμηση που μπορείτε να υλοποιήσετε και παρέα με τα παιδιά σας είναι τα μπαλόνια. Προμηθευτείτε πορτοκαλί και άσπρα μπαλόνια, φουσκώστε τα με ήλιον ή με αέρα και ζωγραφίστε φατσούλες. Έπειτα μπορείτε να τα κρεμάσετε αν τα φουσκώσετε με αέρα ή να τα δέσετε σε μια πέτρα αν τα φουσκώσετε με ήλιον και η διακόσμηση σας είναι έτοιμη!

               

3. Αν οι παραπάνω ιδέες σας φαίνονται αρκετά πολύπλοκες και χρονοβόρες  μπορείτε να στολίσετε το σπίτι με όμορφα πορτοκαλί κεριά και μικρές διακοσμητικές κολοκύθες ή αποξηραμένα πορτοκαλί λουλούδια! Μπορεί να μην είναι ακριβώς στο θέμα αλλά αν προσθέσετε και λίγα κουκουνάρια θα έχετε μια όμορφή φθινοπωρινή διακόσμηση!

 

   

Διαλέξτε την διακόσμηση που σας αρέσει, διοργανώστε ένα μικρό πάρτι για τα παιδιά και τους φίλους τους και εφοδιαστείτε με διάφορα γλυκά και ζαχαρωτά! Εδώ η δική μας δουλειά τελείωσε και μέχρι την επόμενη φορά ”Trick or Treat” !🎃

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search