Gigi Hadid : Το σπίτι της στην Νεα Υορκη αξίας 4.000.000$

Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράστηκε της γωνίες του σπιτιού της η Gigi Hadid , και σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμεναν.  Στο γνωστό top model είναι φανερό πως αρέσουν πολύ τα χρώματα και οι έντονοι συνδιασμοί. Το διαμέρισμα της αποτελείται απο δύο δωμάτια , ενα μεγάλο μπάνιο και ένα μικρό καθώς και μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Φυσικά απο το σπίτι δεν μπορεί να λείπει το σαλόνι και η τραπεζαρία που η ίδια και η οικογενεια της περνάνε πολλές ώρες .

Με έντονα μοτιβα και τολμηρούς συνδιασμούς είναι διακοσμημένος ο χώρος του σαλονιου απο τον οποίο δεν λείπουν και τα ιδιαίτερα έργα τέχνης!

Φυσικά το χρώμα δεν λείπει ούτε απο την μεγάλη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του σπιτιού της. Μάλιστα μεσα απο τις φωτογραφίες που η ίδια μοιράστηκε αποδυκνύει πως το καλό και σπιτικά μαγειρεμένο φαγητό δεν λείπει απο το τραπέζι τους!

Στα υπνοδωμάτια η διακόσμηση έχει κινηθεί σε πιο minimal style συγκριτικά με το υπόλοιπο σπίτι ,  με έμφαση στα φυσικά υλικά όπως το ξύλο που προσδίδουν μια vintage διάθεση. Όμορφα πολύχρωμα εργα τέχνης ολοκληρώνουν την εικόνα του χώρου, καθώς περνάνε τα δικά τους ιδιαίτερα μηνύματα!

 

Τέλος στο master bathroom εχει τοποθετηθεί μάρμαρο με διαφορετικά μοτιβο στα νερά του συνδιαστικά με μεγάλες διάφανες πόρτες και μεγάλα παράθυρα που αφήνουν το φως να πλυμμηρίσει τον χώρο! Στο wc η διακόσμηση δένει περισσότερο με αυτήν του υπόλοιπου σπιτιού καθώς τα έντονα χρώματα κάνουν πάλι την εμφάνιση τους!

Μπορεί να μην είναι του γούστου μας αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι ενα εντυπωσιακό σπίτι! Αν είσαι λάτρης του χρώματος μην διστάσεις να κλέψεις ιδέες!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search