Καρέκλα Gaming, Το σημαντικότερο εργαλείο του gamer!

Εάν περνάτε πολύ χρόνο κάθε μέρα στο γραφείο για παιχνίδι, δουλειά ή διάβασμα, ίσως η μέση σας επιβαρύνεται αρκετά και σας δημιουργεί προβλήματα. Η λύση σε αυτό είναι η επιλογή της κατάλληλης καρέκλας, που δεν είναι άλλη από μια καρέκλα gaming.
Η σειρά Raptor εγγυάται την καλύτερη gaming εμπειρία. Σε τι διαφέρει όμως μια καρέκλα gaming από μια απλή καρέκλα γραφείου;

Κάθισμα
Η κατηγορία των gaming καρεκλών διαθέτει πιο αναπαυτικό και άνετο κάθισμα προσφέροντας μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι. Το αναπαυτικό κάθισμα αφρού είναι ελαστικό έτσι ώστε να παίρνει το σχήμα μας όταν την χρησιμοποιούμε.

Μπράτσα
Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα δίνουν την δυνατότητα στον gamer να ελέγχει τον τρόπο που κάθεται και την απόσταση του από το γραφείο και την οθόνη.

Μαξιλάρια
Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελούν τα αναπαυτικά μαξιλάρια στήριξης μέσης – κεφαλιού. Προσφέρουν την δυνατότητα να τα ρυθμίσετε όπως σας βολεύει ή να τα αφαιρέσετε καθώς είναι αποσπώμενα.

Πλάτη
Μια από τις μεγαλύτερες διαφορές μιας gaming καρέκλας από μια απλή καρέκλα γραφείου είναι η ανάκληση πλάτης, με πολλές από αυτές να φτάνουν έως και 180 μοίρες. Συνεπώς ανάλογα με την χρήση που θέλετε μπορείτε να ρυθμίσετε την πλάτη για περισσότερη ευκολία και άνεση.

Υποπόδιο
Ένας πολύ βασικός παράγοντας στην επιλογή καρέκλας, όπως αναφέραμε, είναι η άνεση που μας προσφέρει στην πολύωρη χρήση. Τι πιο βολικό λοιπόν να μπορείτε να απλώσετε τα πόδια σας στο υποπόδιο, οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε πιάσιμο ή κούραση.

Η σειρά Raptor διαθέτει άνετο κάθισμα, ρυθμιζόμενους βραχίονες, ρυθμιζόμενο ύψος και ρυθμιζόμενη πλάτη, ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Βρείτε όλες τις καρέκλες gaming Raptor εδώ.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search