Δημιουργήστε τα δικά σας Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!

Φέτος τα Χριστούγεννα δώστε το δικό σας προσωπικό στυλ στο σπίτι σας με τα διακοσμητικά που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα!

Όμορφα και ξεχωριστά κηροπήγια!

Θα χρειαστείτε ποτήρια κρασιού, κεριά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.
Γεμίστε το ποτήρι με διάφορους συνδυασμούς από διακοσμητικά, στη συνέχεια αναποδογυρίστε προσεκτικά το ποτήρι και τοποθετήστε το κερί επάνω στον πάτο του ποτηριού. Για να είστε σίγουροι πως δεν θα ξεχυθούν τα διακοσμητικά, μπορείτε να τα κολλήσετε μεταξύ τους με λίγη κόλλα.
Για να εντυπωσιάσετε παραπάνω, μπορείτε να γεμίσετε το εσωτερικό του ποτηριού με λουλούδια, κορδέλες ακόμη και άχνη ή κρυσταλλική ζάχαρη. Σε αυτήν την περίπτωση κόψτε χαρτόνι στις διαστάσεις του ποτηριού και κολλήστε το στο χείλος με λίγη κόλλα ώστε να δημιουργήσετε ένα αυτοσχέδιο καπάκι.

Μοναδικά φαναράκια!

Γεμίστε τα φαναράκια σας με φωτάκια και τοποθετήστε τα κοντά στο τζάκι ή στο έπιπλο της τηλεόρασης σας. Θα ζεστάνουν το χώρο και θα δώσουν μια μοναδική γιορτινή πνοή!

Στολίστε μια πιατέλα!

Σε μια πιατέλα τοποθετήστε δοχεία με κεράκια και κουκουνάρια. Δεν χρειάζετε τίποτα άλλο. Μπορείτε να βάψετε τα κουκουνάρια λευκά, ασημί ακόμη και χρυσά ανάλογα με τη διακόσμηση που έχετε επιλέξει και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσετε μια όμορφη, ζεστή διακοσμητική γωνία!

Στολίστε το παράθυρο σας!

Θα χρειαστείτε σκοινί, μπάλες, στολίδια, κορδέλες.
Πάρτε ένα σκοινί λίγο μεγαλύτερο από τη διάσταση του παραθύρου σας και κρεμάστε κατά μήκος τα διάφορα στολίδια. Κρεμάστε τα στολίδια σε διαφορετικό ύψος για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κρεμαστά διακοσμητικά!

Θα χρειαστείτε 5 ξυλάκια χειροτεχνίας, κόλλα στιγμής, μια κορδέλα για να το κρεμάσετε και washitape.
Δημιουργήστε δυο τρίγωνα με τα ξυλάκια, κολλώντας τις άκρες. Ενώστε τα δύο τρίγωνα και δημιουργήστε το σχήμα του αστεριού. Αφού στεγνώσει το αστέρι σας πάρτε ένα απο τα χριστουγεννιάτικα washitapes και στολίστε το! Χρυσό, κόκκινο ακόμα και πολύχρωμο!

Μοναδικό δέντρο για μικρούς χώρους!

Θα χρειαστείτε δεντρολίβανο, μπάλσα κομμένα σε λωρίδες των 2 εκατοστών, κόλλα σιλικόνης, ταινία διπλής όψης ή καρφάκια.
Κόψτε τις λωρίδες του μπάλσα σε κομμάτια 10, 20, 30 , 40, 50, 60, 70, 80 ,90 εκατοστά αντίστοιχα. Πάρτε το δεντρολίβανο και με κόλλα σιλικόνης κολλήστε σιγά σιγά πάνω στο μπάλσα. Για πιο πλούσιο αποτέλεσμα βάλτε περισσότερα κλαδιά απο δεντρολίβανο. Πάρτε τις λωρίδες και ξεκίνηστε να τις βάζετε στον τοίχο σε ίσες αποστάσες. Ξεκινήστε από κάτω προς τα πάνω. Αν θέλετε, μπορείτε να εμπλουτίστε με στολίδια, γιρλάντες ακόμη και φωτάκια.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Θα χρειαστείτε πλαστικές  μπάλες,  χρυσόσκονη  και κόλλα για χόμπι. Βάζουμε κόλλα πάνω στη μπάλα και τοποθετούμε τη χρυσόσκονη. Μπορείτε να βάλετε όση χρυσόσκονη θέλετε. Όσο περισσότερη χρυσόσκονη, τόσο το καλύτερο! Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνητό χιόνι, διάφορες αποχρώσεις χρυσόσκονης.

Υπέροχες χιονόμπαλες!

Θα χρεαστείτε βαζάκια, μινιατούρες χριστουγεννιάτικου δέντρου, διακοσμητικό χιόνι και κόλλα σιλικόνης.
Κολλάμε το δεντράκι στη μέσα μεριά στο καπάκι από το βαζάκι. Προσθέτουμε το διακοσμητικό χιόνι. Αφού στεγνώσει το δεντράκι, βιδώνουμε το καπάκι και γυρίζουμε αναποδογυρίζουμε. Αν θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να γεμίσετε και με νερό.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search