Λευκά Χριστούγεννα!

Όμορφος και κομψός ο κλασικός χριστουγεννιάτικος στολισμός, μήπως ήρθε η ώρα όμως να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και μοντέρνο; Φέτος τα χριστούγεννα τολμήστε να στολίσετε λευκό δέντρο! Ο λευκός στολισμός θα δώσει μια κομψή και δημιουργική νότα στο σπίτι σας ενώ παράλληλα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Δοκιμάστε να διακοσμήσετε το λευκό σας δέντρο με ασημένια και κρυστάλλινα στολίδια και χαρίστε του μια elegant όψη που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Μπορείτε να προσθέσετε φωτάκια με λευκό φωτισμό και να χρησιμοποιήσετε επίσης λευκά παιχνίδια που θα απογειώσουν το στολισμό σας.

Μια άλλη πρόταση είναι να στολίσετε το δέντρο σας σε μπλε αποχρώσεις. Μπλε και λευκά στολίδια, μπλε φωτάκια (ή και λευκά), ασημί γιρλάντες. Έτσι θα δημιουργήσετε μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, μπορείτε να επιλέξετε στολίδια σε παλ αποχρώσεις. Ροζ, κίτρινο, γαλάζιο ακόμη και λευκό είναι τα χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Εσείς που αγαπάτε λίγο παραπάνω τα έντονα χρώματα, θα πρέπει να διαλέξετε χρώματα όπως μωβ, μπλε και κόκκινο. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά χρώματα για μεγαλύτερη πολυχρωμία ή λιγότερα για μοντέρνο και διαχρονικό στυλ.

Αν πάλι προτιμάτε σικ και φινετσάτες διακοσμήσεις, χωρίς πολλά ηχηρά στοιχεία, μια καλή επιλογή θα ήταν τα χρυσά στολίδια. Δεν προσθέτουν ιδιαίτερη ένταση όμως αναδεικνύουν το δέντρο και δημιουργούν μια γιορτινή διάθεση.

Τη συνολική εικόνα μπορούν να συμπληρώσουν τα λευκά κεριά και οι λευκές διακοσμητικές κάλτσες.

Μπορεί η παράδοση να θέλει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο καταπράσινο, μα αν έχετε διάθεση για κάτι διαφορετικό, ένα ολόλευκο έλατο θα φέρει τα χιόνια μέσα στο σαλόνι σας και θα δημιουργήσει την αίσθηση πως βρίσκεστε σε κάποιο χιονισμένο χωριό μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Βρείτε το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο για το χώρο σας με επιλογές από 13,89€ εδώ.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search