Οργανώστε το γραφείο στο σπίτι σας!

Μιας και η εργασία από το σπίτι έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε και να οργανώσουμε τον χώρο που θα δουλεύουμε όσο το δυνατό καλύτερα! Και ποιος χώρος είναι αυτός; Μα φυσικά το γραφείο! Με οικονομικές λύσεις πρέπει να δημιουργήσετε – αν δεν έχετε – κάποιον χώρο που θα μπορείτε να δουλεύετε από την άνεση του σπιτιού σας.

Επιλέξτε χρώματα που θα ανεβάσουν τη δημιουργικότητα σας στα ύψη και θα προσδώσουν στο χώρο μια ηρεμία και χαλαρώτητα. Ο συνδυασμός της μέντας με το ανοιχτό γκρι, το ανοιχτό μπλε, το μπεζ, το απαλό λιλά, είναι χρώματα που βοηθούν και ταιριάζουν σε ένα γραφείο. Επίσης μια πολύ κομψή και διαδεδομένη επιλογή είναι ο συνδυασμός του μαύρου με το άσπρο. Βέβαια για τους λάτρεις του κλάσικου δεν θα μπορούσε να λείπει το καφέ και το βέγγε.

Χρησιμοποιήστε μικρά και απλά διακοσμητικά ώστε να μην σας αποσπούν την προσοχή ενώ παράλληλα να δίνουν στο χώρο μια ευχάριστη νότα.

Μεγάλο και σπουδαίο ρόλο παίζουν τα έπιπλα που θα διαλέξετε. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε και τα ανάλογα έπιπλα. Μοντέρνα, σκανδιναβικού design, ρουστίκ ακόμη και κλασικού στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι ανάλαφρο και μίνιμαλ, ακολουθώντας την νέα τάση που υποστηρίζει πως τα γραφεία πρέπει να είναι χαλαρά και ανάλαφρα χωρίς πολλούς χώρους αποθήκευσης καθώς όλα πλέον αποθηκεύονται ηλεκτρονικά ή μπορείτε να συνεχίσετε την παράδοση επιλέγοντας έπιπλα με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και επιβλητικές βιβλιοθήκες.

Φροντίστε το δωμάτιο του γραφείου να φωτίζεται από φυσικό φως και αν αυτό δεν γίνεται, επιλέξτε θερμό τεχνητό φωτισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει να μείνετε συγκεντρωμένοι.

Tip: Δώστε μεγάλη προσοχή στην καρέκλα που θα επιλέξετε καθώς εκεί θα περνάτε αρκετές ώρες και σίγουρα θα θέλετε κάτι άνετο και αναπαυτικό.

Tip: Αποφύγετε να γεμίσετε την επιφάνεια του γραφείου σας με μικροαντικείμενα, λόγου χάρη 6 ψαλίδια, 3 χάρακες και 10 στιλό, δεν τα χρειάζεστε. Κρατήστε το γραφείο σας καθαρό.

Προσπαθούμε να συμβαδίσουμε με την νέα καθηρινότητα που έχουμε μπροστά μας, δίνοντας λύσεις και ιδέες για να γίνει το #homeoffice ακόμη πιο ευχάριστο και ξεκούραστο!

Βρείτε, εδώ τα γραφεία της φωτογραφίας και επωφεληθείτε με προσφορές έως και -50%.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search