Φοιτητικό σπίτι: Οργανώστε το εύκολα & οικονομικά!

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και οι φοιτητές σιγά σιγά επιστρέφουν στις βάσεις τους. Είναι όμως και η ώρα που οι νέοι φοιτητές πρέπει να οργανώσουν, να εξοπλίσουν και να διακοσμήσουν το δικό τους σπίτι.

Σημαντικό είναι να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα σας εμπνέει. Έναν χώρο που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα και στα γούστα σας. Μια νέα αρχή είναι πάντα ευκαιρία για να δώσετε το δικό σας χαρατήρα στη διακόσμηση και την οργάνωση.  Όμορφα και πρακτικά έπιπλα, οικονομικές λύσεις και έξυπνες ιδέες είναι όλα αυτά που εσείς αναζητάτε κι εμείς είμαστε εδώ για να σας τα δώσουμε, κάνοντας το νέο σας ξεκίνημα να μοιάζει με παιχνιδάκι. Ξεκινήστε φτιάχνοντας μία λίστα με όλα όσα χρειάζεστε. Αυτό, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Προσδιορίστε το budget σας και ψάξτε για προσφορές σε πακέτα. Περιλαμβάνουν πλήρεις λύσεις επίπλωσης & διακόσμησης!

Ένα από τα must have είναι ένα καλό κρεβάτι. Το υπνοδωμάτιο είναι ο βασικότερος χώρος του φοιτητικού σου σπιτιού. Επέλεξε ένα κρεβάτι με ένα καλό στρώμα για άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Δεν υπάρχει αρκετός χώρος; Τα κρεβάτια τοίχου, είναι η ιδανική λύση καθώς εξοικονομούν χώρο, που σίγουρα σου είναι απαραίτητος.

Για το καθιστικό, προτιμήστε έξυπνα έπιπλα. Ένας καναπές – κρεβάτι είναι μια σίγουρη και καλή επιλογή. Όλο και κάποιον θα φιλοξενήσετε & όλο και κάποιος γονιός μπορεί να σας επισκεφθεί!  Ο καναπές – κρεβάτι, θα σας γλιτώσει χώρο, καθώς δεν καταλαμβάνει μεγάλο όγκο. Σας αρέσει ο καναπές της φωτογραφίας; Βρείτε τον, εδώ! Σκεφτείτε πως, όσος περισσότερος χώρος, τόσο περισσότεροι φίλοι! Συνεχίστε την επίπλωση του καθιστικού με ένα έπιπλο για την τηλεόραση. Διαλέξτε ένα έπιπλο με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.  Ηλεκτρονικές συσκευές ή ακόμη και οι σημειώσεις της σχολής, σίγουρα θα τακτοποιηθούν σε έναν από αυτούς! Εάν ο χώρος επαρκεί, ένα τραπεζάκι σαλονιού, θα ολοκληρώσει το χώρο! Επέλεξε ένα πολυλειτουργικό. Σίγουρα θα σας λύσει θα τα χέρια με κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους ή ανακλινόμενες επιφάνειες. Βρες εδώ έπιπλα τηλεόρασης από 26,99€!

Φτάνοντας στην κουζίνα, θα χρειαστείς τα απολύτως απαραίτητα! Ένα φουρνάκι, ένα ψυγείο για τα τάπερ της μαμάς και ένα τραπεζάκι αρκούν!

Στρογγυλό, τετράγωνο ή ορθογώνιο; Όποιο στυλ και αν σου ταιριάζει, στην Polihome θα βρεις αμέτρητες επιλογές για να ολοκληρώσεις την επίπλωση της κουζίνας! Με καρέκλες από 8,99€, σίγουρα είναι μια οικονομική επιλογή η οποία δεν θα αυξήσει το budget σου! Ρίξε μια ματιά, εδώ!

Τελευταίο και σημαντικότερο….το γραφείο! Χωρίς γραφείο, δεν έχει πτυχίο! Εργασίες & εξεταστική χρειάζονται ένα χώρο άνετο, για τις ώρες διαβάσματος που απαιτούνται έως ότου ολοκληρώσετε τη σχολή. Ακόμη και αν το γραφείο θα το βάλετε στο υπνοδωμάτιο, ή στο σαλόνι, θα πρέπει να παρέχει επαρκή χώρο για τα βιβλία, τον υπολογιστή αλλά και αποθηκευτικούς χώρους για να επικρατεί οργάνωση και τάξη!

Είμαστε σίγουροι πως εδώ, θα βρείτε το γραφείο που θα ταιριάξει τέλεια στο νέο σας σπίτι, με μόλις από 24,99€! Συνδυάστε το με μια άνετη και κομψή καρέκλα, και είστε έτοιμοι!

Εάν ακόμη, έχετε αμφιβολίες για το τι θα μπορούσε να ταιριάξει στο χώρο σας, έχουμε και πάλι τη λύση! Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά της Polihome σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη και δοκιμάστε τα έπιπλα που θα σας συνοδεύσουν στη φοιτητική σας … και όχι μόνο ζωή!

Η νέα σας περιπέτεια ξεκινάει και σας ευχόμαστε να είναι γεμάτη πρωτόγνωρες και ευχάριστες εμπειρίες! Καλή διαμονή!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search