Καθαρίστε το σπίτι σας με … ληγμένο γάλα!

Κι όμως! Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, θα γίνει το καινούριο αγαπημένο σας υλικό που θα χρησιμοποιείτε από εδώ και πέρα για να καθαρίζετε το σπίτι σας.
Όπως καταλάβατε, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ληγμένο γάλα που μόλις θα έχει λήξει και φυσικά δεν έχει κόψει και δεν έχει αρχίσει να μυρίζει.

Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβακερό πανί ή λίγο χαρτί κουζίνας μέσα σε ένα μπωλ με το ληγμένο γάλα και περάστε με αυτό όλες τις επιφάνειες – είναι κατάλληλο για μαρμάρινες, βερνικωμένες αλλά και ξύλινες επιφάνειες. Στη συνέχεια περάστε τις ίδιες επιφάνειες με ένα καθαρό και στεγνό πανί.

Λειτουργεί τόσο καλά σαν καθαριστικό, γιατί τα οξέα που περιέχει το γάλα, καταπολεμούν τη βρωμιά και τη σκόνη ενώ παράλληλα αφήνει τις επιφάνειες σας ενυδατωμένες και γυαλισμένες.

Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως θα αναρωτιέστε, σας διαβεβαιώνουμε οτι το σπίτι σας δεν θα μυρίζει γάλα μετά το καθάρισμα, αρκεί βέβαια να μην ξεχάσετε να περάσετε όλες τις επιφάνειες με ένα στεγνό, καθαρό, βαμβακερό πανί.

Extra Tip: Γεμίστε ένα μπωλ με γάλα, βουτήξτε μέσα τα ασημικά σας και αφήστε τα εκεί για ένα ολόκληρο βράδυ. Την επόμενη μερά απλά ξεπλύντε τα. Τα ασημικά σας θα λάμψουν!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search