Διακοσμήστε το πατάκι εισόδου του σπιτιού σας εύκολα!

Θέλετε να δώσετε το προσωπικό σας στυλ ακόμη και στο πατάκι εισόδου του σπιτιού σας; Βρήκαμε έναν εύκολο τρόπο για να το πετύχετε. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, θα δώσετε χαρακτήρα στο πατάκι σας γράφοντας πάνω του ότι εσείς επιθυμείτε.

Τι θα χρειαστείτε.

Ένα απλό μονόχρωμο πατάκι το οποίο πρέπει να έχει ομοιόμορφη επιφάνεια και να μην είναι πχ μάλλινο γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο, ματ μπογιά σε μορφή σπρέι, καρφίτσες, 15 κόλλες όσο το δυνατό πιο χοντρές και εφημερίδες για να μην λερώσετε το πάτωμα.

Ξεκινήστε γράφοντας στον υπολογιστή σας, σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, τη φράση που θέλετε να γράψετε. Για ένα κανονικό πατάκι, θα πρέπει να ρυθμίσετε το μέγεθος γραμματοσειράς στο 700. Στη συνέχεια εκτυπώστε το κάθε γράμμα σε ένα διαφορετικό χαρτί, κόψτε τα γράμματα, βάλτε τα πάνω στο πατάκι και στερεώστε τα καλά με καρφίτσες.

Tip Βάλτε αρκετές καρφίτσες ώστε να μην μπει μπογιά κάτω από τα γράμματα και χαλάσει το συνολικό αποτέλεσμα.

Αν δεν έχετε πρόσβαση σε κάποιον υπολογιστή και πιάνει το χέρι σας, μπορείτε να ζωγραφίσετε στο χαρτί το κάθε γράμμα σε οτι μέγεθος θέλετε και να το κόψετε.

Τοποθετήστε το πατάκι πάνω στις εφημερίδες ώστε να μην λερώσετε το πάτωμα σας, βεβαιωθείτε πως τα γράμματα ακουμπάνε καλά πάνω στο πατάκι και δεν θα περάσει μπογιά από κάτω, ψεκάστε με το σπρέι το πατάκι σας. Κρατήστε το κατακόρυφα και ψεκάστε από απόσταση τουλάχιστον 6-10 εκατοστών. Μολίς περάσετε την πρώτη στρωσή μπογιάς, αφήστε το πατάκι να στεγνώσει γαι 2-3 λεπτά και στη συνέχεια περάστε το για άλλη μια φορά. Μπορείτε να περάσετε το χρώμα όσες φορές θέλετε ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Αφού ολοκληρώσετε, βγάλτε τα γράμματα και αφήστε το πατάκι να στεγνώσει για ένα 24ωρο.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search