6 τρόποι για Χριστουγεννιάτικο στολισμό, χωρίς δέντρο!

Εάν ο χώρος σας, δεν το επιτρέπει αλλά θέλετε να μπει η μαγεία των γιορτών και στο δικό σας σπίτι, τότε η λύση είναι τα στολίδια! Εκμεταλλευτείτε και διακοσμήστε τα με έξυπνους, δημιουργικούς και φρέσκους τρόπους!

1. Γύρω από το τζάκι
Κάθε χειμώνα, το τζάκι αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους όσοι το διαθέτουν. Είτε το χρησιμοποιείτε, είτε όχι, προκαλεί μια θέρμη να κάθεστε γύρω του. Εάν το υπόλοιπο σπίτι σας, έχει μπει ήδη στο πνεύμα των γιορτών το τζάκι δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση. Το ράφι του αποτελεί το ιδανικό σημείο για να τοποθετήσετε περήφανα τα στολίδια. Φέτος, τα μεταλλικά χρώματα, αποτελούν hot τάση στον εορταστικό στολισμό. Εκμεταλλευτείτε άδεια βάζα και πιατέλες και γεμίστε τα με τα στολίδια σας!

2. Στα περβάζια από τα παράθυρα
Ακολουθώντας την ίδια λογική, στολίστε και τα περβάζια από τα παράθυρα! Χρησιμοποιήστε μια σειρά LED φωτάκια και σχηματίστε το περίγραμμα του παραθύρου!

3. Γεμίστε μπωλ!
Γεμίστε μπολ, πιατέλες και διακοσμητικά κουτιά και καλάθια με παλιά στολίδια και οικογενειακά κειμήλια και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία και δωμάτια για να φέρετε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλο το σπίτι σας! Αυτή η ιδέα, μάλιστα, είναι ιδανική αν δε θέλετε να μπείτε στον κόπο να στολίσετε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

4. Πολυέλαιος…
Ποιος είπε ότι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια «χωράνε» μόνο στο δέντρο; Σπάστε αυτήν την ξεπερασμένη παράδοση και χαρίστε μια εορταστική όψη στους πολυελαίους και τα φωτιστικά του σπιτιού σας κρεμώντας τα στολίδια σας από αυτούς με όμορφες κορδέλες. Ακόμα καλύτερα: η αντανάκλαση των χρωμάτων τους θα δημιουργήσει τον πιο όμορφο φωτισμό!

5. Γιρλάντα
Χρησιμοποιήστε μεγάλες κορδέλες, σπάγκο ή σύρμα και περάστε από αυτές τα στολίδια σας ώστε να φτιάξετε τις πιο πρωτότυπες γιρλάντες! Μπορείτε μάλιστα να τις διακοσμήσετε εύκολα σε σε όλο το σπίτι: από τα παράθυρα και τη βεράντα σας μέχρι το τζάκι και τη σκάλα. Tip: Για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε για τις γιρλάντες σας παρόμοια στολίδια.

6. Στεφάνι 
Χρησιμοποιήσετε τα στολίδια που σας περισσεύουν για να δημιουργήσετε ένα όμορφο και κομψό χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search