Η πολυτελής έπαυλη 3 ορόφων της Eva Longoria

Η Eva Longoria δεν χρειάζεται συστάσεις: μπήκε στα σπίτια μας μέσα από τον ρόλο της ως Gabrielle Solis στην πασίγνωστη σειρά «Desperate Housewives».

Βέβαια το σπίτι που κατοικούσε στην πραγματικότητα όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει καμία ομοιότητα με αυτό της σειράς. Βρίσκεται στο Hollywood Hills και πρόκειται για μία πολυτελή έπαυλη τριών ορόφων. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε πρόσφατα να την πουλήσει έναντι του ποσού των 3.795.000$

Η ιδιοκτησία μεγέθους 800τμ είναι στη γειτονιά Hollywood Dell. Έχει 6 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια και αγοράστηκε από την Longoria το 2006 για 3.6 εκατ. δολάρια, ποσό όχι ιδιαίτερα μικρότερο από αυτό που πωλείται.

Το σπίτι είναι διακοσμημένο σε minimal γραμμές και ουδέτερες αποχρώσεις ενώ δημιουργούν όμορφες αντιθέσεις με το ξύλινο στοιχείο σε πολλά σημεία του σπιτιού. Η επιβλητική κουζίνα, παρέχει επαρκή χώρο δημιουργίας χάρις το μεγάλο πάγκο με τη μπλε βάση και τον μαρμάρινο πάγκο.

Η έπαυλη έχει 5 δωμάτια φιλοξενίας με τα δικά τους μπάνια. Η μεγάλη master σουίτα περιλαμβάνει τζάκι και 2 πολύ μεγάλες ντουλάπες.

Οι τοίχοι σε όλα τα σημεία του σπιτιού δεν μένουν ανεκμετάλλευτοι. Μεγάλα έργα τέχνης κοσμούν ομοιόμορφα τους περισσότερους χώρους του σπιτιού.

Στον εξωτερικό χώρο της έπαυλης βρίσκεται μια υπέροχη πισίνα, με χώρο χαλάρωσης αλλά και barbeque, ενώ ο μεγάλος και πυκνός φράκτης κρατάει έξω τα αδιάκρητα βλέμματα.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search