Για ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν ήδη αρχίσει να φωτίζονται από Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια… Σύντομα τα πρώτα σπίτια θα στολιστούν για την πιο…στολισμένη περίοδο του χρόνου! Για μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα δέντρο το οποίο θα ταιριάζει ακριβώς στο χώρο σας! Ο στολισμός του αποτελεί παράδοση για τις γιορτινές ημέρες! Από μικρά παιδιά όλοι θυμούνται τους εαυτούς τους να περιμένουν αυτή τη στιγμή και να περιμένουν τα δώρα! Η ομορφιά του γεμίζει το χώρο και όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω του.

1. Σκεφτείτε τις διαστάσεις!
Οι διαστάσεις είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του. Δώστε προσοχή στο μέγεθος για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε! Για ένα μικρό χώρο επιλέξτε λύσεις όπως επιτραπέζια δεντράκια, ή δέντρα με χαμηλό σχετικά ύψος, έως 150cm. Για ένα μεγάλο και ψηλοτάβανο χώρο, επιλέξτε δέντρο με ύψος από 180cm και άνω, προσέχοντας τη διάμετρο του δέντρου για να μην δημιουργήσει θέμα στο χώρο σας.

2. Πράσινο ή Λευκό;
Η επιλογή είναι δική σας! Το κλασικό και πάντα όμορφο καταπράσινο δέντρο είναι η νούμερο ένα επιλογή για τους περισσότερους επειδή μπορείτε να το στολίσετε με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε, χωρίς περιορισμούς!

3. Και από ποιότητα;
Το μεγαλύτερο ποσοστό των δέντρων του εμπορίου έχουν ως υλικό κατασκευής το PVC. Οικονομική και αναλλοίωτη επιλογή καθώς το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και θα σας εξασφαλίσει με με τη συντροφιά του για πολλά χρόνια!

4. Και η τιμή;
Σκεπτόμενοι το υλικό κατασκευής του δέντρου, η τιμή πρέπει να είναι αναλογική του είδους. Εάν αναζητάτε ένα ποιοτικό δέντρο με χαμηλή τιμή, η λύση είναι εδώ! Χριστουγεννιάτικα δέντρα από 11.89€! 

Δέντρο έτοιμο! 

Η επιλογή έγινε, και το δέντρο είναι ήδη στο χώρο σας! Πως όμως θα γίνει σωστό άνοιγμα ώστε να μοιάζει με αυτό που είδατε; Βασικό είναι να μην βιαστείτε! Ξεκινήστε με τη σειρά που βρίσκεται πιο κοντά στη βάση και ανοίξτε τα κλαδιά ένα ένα. Φροντίστε το άνοιγμα των κλαδιών να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε όλο τον όγκο τους. Κάθε κλαδί αποτελείται από κλαδάκια τα οποία τα ανοίγετε ένα ένα ξεχωριστά προς όλες τις κατευθύνσεις σαν χιονονιφάδα. Σιγά σιγά θα σχηματιστεί όλη του η μορφή.

Έξυπνο tip: Χρησιμοποιήστε τα κλαδιά προς όφελός σας! Λυγίστε τα για να καλύψετε τυχόν κενά, διπλώστε τα για να καλύψετε τη βάση και να δώσετε επιπλέον όγκο στο κάτω μέρος. Εάν θέλετε να το τοποθετήσετε σε γωνία λόγω περιορισμού χώρου, απλά αφήστε κλειστό το πίσω μέρος του δέντρου.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο 240cm 49,90€

Φωταγώγηση! 

Η αναζήτηση για φωτάκια θα σας βάλει σε έναν νέο κόσμο γεμάτο με επιλογές και χαρούμενα συναισθήματα! Χωρίς τo Χριστουγεννιάτικο φωτισμό η μαγεία των γιορτών θα ήταν μισή! Ένας σωστός φωτισμός δέντρου αναδεικνύει τη σιλουέτα και τα στολίδια. Όλο το φως έρχεται από την καρδιά του δέντρου και δεν εμποδίζει το βλέμμα στο να δει κάθε ένα στολίδι ξεχωριστά. Όλα τα αντικείμενα τριγύρω μοιάζουν ομορφότερα εάν χρησιμοποιηθεί ο κατάλληλος φωτισμός.

Η πρώτη επιλογή είναι αυτή του χρώματος. Θερμό, ψυχρό ή χρωματιστό; Το πρώτο που θα ήταν καλό να σκεφτείτε είναι τι ύφος στολισμού θέλετε να δώσετε στο δέντρο:

  • Ο ψυχρός φωτισμός ταιριάζει με ασημί, λευκά και διαφανή στολίδια. Αποφεύγετε τη χρήση προγραμμάτων φωτισμού γιατί λόγω της μεγάλης του έντασης θα σας κουράσει.
  • Τα λαμπάκια με θερμό φως ταιριάζουν απόλυτα σε στολισμούς σε κλασικές Χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το πράσινο και το φυσικό χρώμα του ξύλου. Ο φωτισμός αυτός προσομοιάζει τις παλιές λάμπες που έδιναν ένα ζεστό αποτέλεσμα. Θα απογειώσει το στολισμό του δέντρου και θα δώσει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή των γιορτών!
  • Τα χρωματιστά λαμπάκια χρησιμοποιήστε τα σε ειδικούς θεματικούς ή χρωματικούς στολισμούς, π.χ σε ένα κόκκινο δέντρο μπορεί να ταιριάξει ένας κόκκινος φωτισμός.

Πόσα λαμπάκια να βάλω; Επιλέγουμε τα λαμπάκια με βάση την ποσότητα, το μήκος των καλωδίων και την απόσταση από λαμπάκι σε λαμπάκι. Επιλέξτε λαμπάκια που η απόσταση μεταξύ τους να μην είναι μικρότερη των τεσσάρων πόντων γιατί τότε το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο και χάνεται η μορφή του δέντρου.

Φωτισμός δέντρου από 1,49€

Για να έχετε ένα αποτέλεσμα θεαματικό, δίνοντας έμφαση στο δέντρο αλλά και στα στολίδια, ξεκινήστε τοποθετώντας τα λαμπάκια αναμμένα, από μέσα στη βάση του κλαδιού προς τα έξω και ξανά προς τα μέσα για το επόμενο κλαδί. Με αυτόν τον τρόπο ο φωτισμός θα ξεπροβάλλει από το εσωτερικό του δέντρου και θα είναι μια υπέροχα ομοιόμορφη πηγή φωτός στον χώρο, όπου θα επιτρέπει στο βλέμμα να παρατηρεί κάθε στολίδι ξεχωριστά αλλά και αναδεικνύεται το σχήμα του δέντρου. Ένα ακόμα μυστικό είναι να περιστρέφετε τα λαμπάκια γύρω γύρω από κάθε κλαδί. Έτσι, θα έχετε ένα δέντρο τόσο εντυπωσιακό που μπορεί να μην χρειάζεται ούτε στολίδια! Βρείτε μοναδικές επιλογές με λαμπάκια Χριστουγεννιάτικου δέντρου από 1.49€, εδώ

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search