Δώστε χρώμα στις γλάστρες σας!

Η άνοιξη πλησιάζει σιγά – σιγά και οι περισσότεροι σίγουρα θέλουν λίγο χρώμα στο μπαλκόνι τους. Εάν έχετε κήπο, τότε τα πράγματα είναι σίγουρα πιο εύκολα! Για όλους όσοι ζουν σε διαμερίσματα οι γλάστρες είναι η μόνη λύση για να έχουν φυτά στο χώρο τους. Δεν πρέπει λοιπόν να είναι μουντές, μονόχρωμες και βαρετές! Δείτε παρακάτω μερικές λύσεις ώστε να δώσετε χρώμα στο μπαλκόνι σας.

Αγοράστε ειδική μπογιά για μαυροπίνακα και βάψτε το στόμιο της γλάστρας. Γράψτε το όνομα του φυτού με κιμωλία και ζωγραφίστε γεωμετρικά σχέδια για να δώσετε περισσότερη ομορφιά.

Βάψτε το μισό μέρος της γλάστρας με λευκό ή άλλο χρώμα της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να βάψετε ολόκληρη τη γλάστρα ένα χρώμα και το πιατάκι της ένα διαφορετικό, ώστε να έχετε μία όμορφη διχρωμία.

Με ένα πιστόλι σιλικόνης κολλήστε γύρω από τη γλάστρα σπάγκο και αμέσως θα έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Εάν έχετε μικρά παιδιά, μια διαδικασία που σίγουρα θα χαρούν να συμμετάσχουν είναι να κολλήσετε διάφορα αντικείμενα πάνω στις γλάστρες. Από στρασάκια, μέχρι πετρούλες! Διαφορετικά, περάστε με κόλλα το κάτω μέρος της γλάστρας και βουτήξτε την σε σκόνη glitter!

Χρησιμοποιώντας στένσιλς (πλαίσια με σχέδια), μπορείτε να κάνετε διάφορα σχέδια επάνω στη γλάστρα αφού πρώτα την περάσετε με μία στρώση μπογιάς.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search