Υπέροχες κρυψώνες για μικρά αντικείμενα στο σπίτι

Δημιουργήστε έξυπνες κρυψώνες στο σπίτι σας ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο αν χρειαστεί να λείψετε από το σπίτι.

Βιβλιο
Κόψτε ένα πλαίσιο στις εσωτερικές σελίδες του βιβλίου. Κολλήστε τες μεταξύ τους και αμέσως έχετε δημιουργήσει ένα μικρό χώρο αποθήκευσης. Τοποθετήστε το στη βιβλιοθήκη μαζί με τα άλλα και κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά!

Δίσκοι πικάπ
Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τους παλιούς δίσκους. Χρησιμοποιώντας ένα χάρτινο κιβώτιο, κολλήστε πάνω του και γύρω γύρω δίκους. Το τοποθείτε, με τους υπόλοιπους και έτοιμη η κρυψώνα!

Θήκη πούρου
Πάρτε μια μεταλλική θήκη πούρου, αδειάστε την, και τοποθετήστε μέσα φλασάκια με σημαντικά αρχεία ή και χρήματα. Κάντε μια τρύπα στο πάνω μέρος της πόρτας σας και βάλτε τη θήκη μέσα στο εσωτερικό της πόρτας.

Βάζα τροφίμων
Μπορείτε να έχετε ένα βάζο με καλαμπόκι ή ρύζι και μέσα σε αυτό να τοποθετήσετε τα κοσμήματα που θέλετε να προφυλάξετε.

Υδρόγειος
Η υδρόγειος σφαίρα, είναι μια πολύ καλή κρυψώνα για ένα έξτρα ζευγάρι κλειδιά, για κοσμήματα, ή χρήματα που δεν θέλετε με τίποτα να χαλάσετε και τα κρατάτε για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Πίνακες
Είναι η κλασσική πλέον μέθοδος για να κρύψετε κάτι. Ακόμη και στις ταινίες βλέπουμε χρηματοκιβώτια πίσω από μεγάλους μίνακες. Μπορείτε να κρεμάσετε πίσω από έναν πίνακα κλειδιά, ή να φτιάξετε ένα μικρό ντουλαπάκι που θα καλύπτεται από τον πίνακά σας.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search