Καν’ τε την τραπεζαρία σας να φαίνεται πιο ακριβή

Κάποια δωμάτια του σπιτιού κοστίζουν πολύ περισσότερο εξαιτίας του ακριβού εξοπλισμού τους. Για παράδειγμα το μπάνιο ή η κουζίνα κοστίζουν ακριβά εξαιτίας των ηλεκτρικών συσκευών. Η τραπεζαρία είναι ένας χώρος που μπορεί να διακοσμηθεί απλά, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Πλέον είναι στη μόδα να μην συνδυάζονται οι καρέκλες με το τραπέζι. Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο διακόσμησης και θα παρατηρήσετε πως θα δώσετε άλλον αέρα στο χώρο. Προσέξτε όμως να είναι όλες οι καρέκλες προσεγμένες και στο ίδιο ύφος ώστε να μη φανεί περίεργο το αποτέλεσμα.

Ένα βάζο με κάποιο πράσινο ψηλό φυτό δίνει στυλ στο χώρο. Αν συνδυαστεί και με ένα μεγάλο έργο τέχνης στον τοίχο, ο χώρος θα φαίνεται πιο γεμάτος και θα δώσετε περισσότερη ζωντάνια. Όσο πιο μεγάλος είναι ο πίνακας τόσο πιο ακριβό θα φαίνεται το αποτέλεσμα. Επιλέξτε έναν πίνακα που θα σας δημιουργεί θετική διάθεση και όμορφα συναισθήματα.

Για να κάνετε το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερης αξίας, μπορείτε να προσθέσετε ένα εντυπωσιακό χαλί κάτω από την τραπεζαρία το οποίο θα ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου και ένα φωτιστικό το οποίο θα κάνει εντυπωσιακότερο το χώρο.

Τέλος, μια όμορφα διακοσμημένη τραπεζαρία χρειάζεται και ένα όμορφο σετ κουρτίνες. Υπάρχουν πολλά σχέδια που αν τα επιλέξετε σωστά, θα δείχνουν ακριβά χωρίς να είναι.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search