Μαζέψτε γρήγορα και με ασφάλεια τα σπασμένα γυαλιά!

Πολλές φορές μας έχει τύχει να συμβαίνουν ατυχήματα στο σπίτι, είτε από μικρά παιδιά είτε από απροσεξία παρά τη θέλησή μας. Η μέγιστη σημασία όταν σπάσει κάτι και είναι γυάλινο είναι να μην τραυματιστεί κανένας από τη φθορά.

Ο τραυματισμός μπορεί να συμβεί ακόμη και μετά τη θραύση του αντικειμένου. Στην προσπάθεια να καθαρίσετε τα σπασμένα γυαλιά. Ο πιο σίγουρος και ασφαλής τρόπος για να μαζέψετε τα κομμάτια από σπασμένο γυαλί είναι το ψωμί! Με μια μεγάλη ποσότητα από ψίχα ψωμιού, μπορείτε να μαζέψετε ακόμη και το πιο μικρό κομμάτι γυλιού, πρωτού χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σας σκούπα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή όταν θα πετάξετε την ψίχα στον κάδο απορριμάτων. Δέστε την σε μια σακούλα πολύ καλά ώστε να αποφευχθούν και εκεί τα ατυχήματα.

Ένας ακόμη εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μαζέψετε τα γυαλιά από το πάτωμα είναι η κολλητική ταινία. Προτιμήστε μια παχιά ταινία ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος κοψίματός σας. Η ταινία θα μαζέψει και θα κολλήσουν στην επιφάνειά της ακόμη και τα μικρότερα κομμάτια γυαλιού. Στη συνέχεια σκουπίστε καλά το χώρο.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search