Πως να επιλέξεις το σωστό χαλί για τον χώρο σου!

Βασικό κομμάτι της διακόσμησης ενος σπιτιού αποτελούν τα χαλία. Μεγάλα , μικρά , ορθογώνια ή στρογγυλά , χειροποίητα ή μηχανής, όποιο και αν είναι το στυλ που προτιμάτε υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

1.Το βασικότερο είναι το μέγεθος του χαλιού , όταν μιλάμε για το σαλόνι, το χαλί πρέπει να καλύπει όλο το μήκος του καναπέ και να προεξέχει λίγο ώστε να δείχνει μεγαλύτερος ο χώρος.  Στα υπόλοιπα  δωμάτια φροντίζουμε το χαλί να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος την κενής επιφάνειας ώστε να μένει και ο χώρος ζεστός.

ΧΑΛΙ COLORE COLORI NEVA 8536/110

2.Πολύ σημαντικό για να διατηρηθεί μια ισορροπία στο χώρο είναι το χρώμα του χαλιού να δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα αντικείμενα του χώρου ώστε να ολοκληρώνει ομοιόμορφα την διακόσμηση και να μην φαίνεται σαν ξένο κομμάτι αυτής.

ΧΑΛΙ COLORE COLORI MAMBO 8207/70

3.Κατι που αφορά αποκλειστικά και μόνο το γούστο αλλά και το budget του καθενός είναι η ποιότητα του χαλιού. Μια λύση αν το budget είναι περιορισμένο, είναι να επιλέξετε την καλύτερη ποιότητα για το σαλόνι και την τραπεζαρία και να κινηθείτε πιο οικονομικά για τα υπόλοιπα δωμάτια, με εξαίρεση το παιδικό δωμάτιο που καλό θα ήταν να επιλέξετε χαλί με οικολογικά χρώματα, ειδικά για τα πρώτα χρόνια του παιδιού που μπουσουλάει.

 

ΧΑΛΙ COLORE COLORI THEMA 3576

Για περισσότερα σχέδια πατήστε εδώ και θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε!

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search