5 κινηματογραφικά σπίτια που όλοι θα θέλαμε να μέναμε!

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν τα σπίτια που βλέπουμε στις ταινίες είναι πραγματικά σπίτια ή είναι απλά κάποιο καλοστημένο studio. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια από τα αγαπημένα μας κινηματογραφικά σπίτια που μας έχουν στιγματίσει.

Ο πατέρας της νύφης – Father of the Bride

Εκατοντάδες νύφες αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους στην πίσω αυλή του σπιτιού τους μετά από αυτήν την ταινία. Το όμορφο σπίτι με τον λευκό φράκτη στο οποίο ο Steve Martin πάντρεψε την κόρη του είναι στην πραγματικότητα συνδυασμός δυο σπιτιών. Οι εσωτερικές και εξωτερικές σκηνές της ταινίαςγυρίστηκαν σε ένα σπίτι που βρίσκεται στην Pasadena της California ενώ οι σκηνές που διαδραματίζονται στην αυλή, είναι γυρισμένες στην πόλη Alhambra, επίσης στην California.


Το ημερολόγιο – The Notebook 

Μιλάμε για το σπίτι που δέχθηκε την πιο ρομαντική ανακαίνιση που έγινε ποτέ σε ταινία. Πρόκειται για το σπίτι με τα μπλε παραθυρόφυλλα και την μοναδική βεράντα που έφτιαξε ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Noah, για χάρη της αγαπημένης του Allie. Το σπίτι που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα της ταινίας, βρίσκεται στο νησί Wadmalaw της Νότιας Καρολίνα των ΗΠΑ. Για τις ανάγκες της ταινίας μάλιστα, το συνεργείο της ταινίας, έκανε αρκετές αλλαγές στο εξωτερικό του σπιτιού προκειμένου να γυριστούν οι σκηνές πριν από την ανακαίνιση.

Έρωτας δίχως παρόν – The Lake House

Μια ρομαντική ταινία που μιλάει για την αγάπη που δεν γνωρίζει εμπόδια. Η αγάπη αυτή εκτυλίσσεται σε δύο παράλληλους χρόνους σε αυτό το μοναδικό σπίτι σε μια λίμνη στο Σικάγο. Το συγκεκριμένο σπίτι κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την ταινία και αμέσως μετά μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο, παρόλο που οι παραγωγοί δέχτηκαν αμέτρητες προτάσεις από αγοραστές.


Λυκόφως – Twilight

Αν έχετε δει την ταινία, σίγουρα θα συμφωνήσετε οτι το σπίτι που έμενε ο Edward με την οικογένεια του ήταν φανταστικό. Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στο Portland του Oregon στις ΗΠΑ και πραγματικά κόβει την ανάσα. Τα ψηλά ταβάνια και τα μεγάλα παράθυρα, επιτρέπουν στους ενοίκους του να έχουν υπέροχη θέα στο δάσος που βρίσκεται γύρω από το σπίτι. Ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ο John Hoke, ο οποίος είναι διευθυντής σχεδιασμού των παπουτσιών Nike. Αυτό το σπίτι ανακαινίστηκε το 2007, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας Twilight.

Ο υπέροχος Γκάτσμπι – The Great Gatsby

Ένα φαντασμαγορικό σπίτι το οποίο γνωρίσαμε μέσω της ταινίας The Great Gatsby. Πολλοί δεν πίστευαν πως είναι αληθινό αλλά είναι γυρισμένο σε κάποιο studio, όμως αυτό το σπίτι υπάρχει και είναι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οι παραγωγοί της ταινίας έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι ώστε να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, μια ανακαίνιση που διήρκεσε 14 εβδομάδες.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search