Ανανεώστε το υπνοδωμάτιο σας!

Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός σου χώρος! Μπορεί να μην είναι ο χώρος, στο οποίο περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο, αλλά είναι ο χώρος που πάντα μπορείς να χαλαρώσεις από μια δύσκολη ημέρα.

1.Κάδρα στον τοίχο

Μια πολύ όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο σας είναι να δώσετε έμφαση στους τοίχους με κάδρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάδρα που αποπνέουν χαλαρότητα (π.χ. ένα όμορφο τοπίο) ή ακόμη και κάδρα που συμβολίζουν κάτι για τη ζωή σας ή απλά καδράκια. Προτιμήστε να τα τοποθετήσετε ακριβώς πάνω από το κρεβάτι σας. Εκείνο που θα ήταν καλό να προσέξετε είναι να μην υπερβάλλετε γεμίζοντας όλους τους τοίχους του δωματίου με κάδρα.

2.Τοποθετήστε πολλά μαξιλάρια

Ένας ακόμη τρόπος για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο σας είναι να τοποθετήσετε πολλά μαξιλάρια ή και μαξιλάρες στο κρεβάτι σας. Δώστε έμφαση στις αποχρώσεις που θα διαλέξετε και μην υπερβείτε τα 3 διαφορετικά χρώματα. Τα «φουσκωτά» μαξιλάρια θα δώσουν μια έξτρα άνεση στο κρεβάτι σας αλλά και στυλ. Είναι μια οικονομική λύση! Εάν δε σου αρέσουν τα πολλά μαξιλάρια πάνω στο κρεβάτι μια άλλη λύση είναι να τα τοποθετήσεις στο πάτωμα!

3.Έντονα χρώματα
Πολλά είναι τα ζευγάρια που προτιμούν να έχουν στο υπνοδωμάτιο τους έντονα χρώματα. Φυσικά και επιτρέπεται! Δεν υπάρχει εξάλλου κάτι απαγορευτικό όταν πρόκειται για το υπνοδωμάτιο σας και τη δική σας χαλάρωση. Σε εκείνο που θα πρέπει να δώσετε βάση είναι η υπερβολή. Τα πολύ έντονα χρώματα σε στιγμές χαλάρωσης μπορούν να προκαλέσουν εκνευρισμό.

4.Φροντίστε για την καθαριότητά του

Ένα όμορφο υπνοδωμάτιο όσο και να το διακοσμήσετε πιο όμορφο δεν θα είναι από όταν είναι καθαρό και μυρίζει φρεσκάδα. Φροντίστε λοιπόν να ξεσκονίζετε τα έπιπλα με ειδικά προϊόντα έτσι ώστε να απομακρύνεται η ανεπιθύμητη σκόνη και κάντε τα έπιπλα σας να λάμπουν από καθαριότητα. Μην ξεχνάτε να τοποθετείτε σε κάποια γωνιά του υπνοδωματίου σας αρωματικό χώρου. Θα πλημμυρίσει το δωμάτιό σας από ευχάριστες ευωδιές.

Πηγή: Design magazine.gr

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search