Απλοί τρόποι για να διακοσμήσετε ένα παιδικό δωμάτιο

Ένα παιδικό δωμάτιο μπορεί να διακοσμηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ξεκινώντας από τα γούστα και τις επιθυμίες των παιδιών μας.

Βασικό μέλημα μας σε ένα παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι το κρεβάτι του παιδιού, φτιαγμένο από αρίστης ποιότητας ξύλο, βαμμένο με οικολογικά χρώματα για να μη βλάπτει την υγεία του παιδιού, να έχει ένα στρώμα καλής ποιότητας που θα υποστηρίζει τη σωματική ανάπτυξη του παιδιού.

Μοβ χρώματα
Το έντονο μοβ χρώμα είναι μία καλή επιλογή για ένα κοριτσίστικο παιδικό -προεφηβικό δωμάτιο.

Έντονο πράσινο
Αν έχετε αγόρι και δε θέλετε το γαλάζιο, τότε θα πάτε σε πράσινο, η συγκεκριμένη όμως η κυπαρισσί απόχρωση που σας προτείνουμε είναι πολύ πιο μοντέρνα και μας δίνει έναν πιο ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων.

DISNEY HEROES
Οι ήρωες της Disney είναι οι αγαπημένοι όλων μας και εκτός από ζωγραφιές και αυτοκόλλητα στους τοίχους μπορείτε να διαλέξετε λευκά είδη με τις φιγούρες της Minnie και του Mickey.

Το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια, ιδανικός για τους μικρούς μας «ήρωες». Χαρακτηρίζεται από τους όμορφους και ιδιαιτέρους συνδυασμούς χρωμάτων, τόσο στα έπιπλα όσο και στα διακοσμητικά του χώρου, ταξιδεύοντας τα παιδιά σε ένα μέρος φαντασίας και δημιουργικότητας. Το παιδικό δωμάτιο, πρέπει να είναι επιπλωμένο και διακοσμημένο, ώστε να μπορεί να αγκαλιάσει τις δραστηριότητες που γίνονται σε αυτό όπως ο ύπνος, το διάβασμα και το παιχνίδι. Στη συλλογή μας θα βρείτε όλα τα απαραίτητα έπιπλα και διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο, κρεβάτια, στρώματα, κομοδίνα, γραφεία, ντουλάπες, αλλά και μια σειρά από διακοσμητικά και αξεσουάρ, όπως και λευκά είδη που θα ολοκληρώσουν την τελική εικόνα του δωματίου. Θα βρείτε έπιπλα και διακοσμητικά που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες από βρέφη μέχρι εφήβους και σε κάθε φύλο αγόρι ή κορίτσι, για να επιλέξετε εκείνα που θα προσφέρουν άποψη και στυλ στο δωμάτιο του παιδιού σας!

Πηγή: Design magazine.gr

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search