Το απόλυτο tip για κατάλευκες πετσέτες κουζίνας – μπάνιου!

Η πολυκαιρία και η συνεχής χρήση λευκών ειδών, μπορεί να οδηγήσει σε ελαφρύ κιτρίνισμά τους. Παρακάτω θα βρείτε το απόλυτο tip για να δώσετε ξανά στις πετσέτες του μπάνιου και της κουζίνας σας, το λευκό που πάντα είχαν!

Σε ένα μπολ αναμείξτε, μισό φλυτζάνι ξύδι και 1/4 του φλυτζανιού, απορρυπαντικό πλυντηρίου. Χρησιμοποιήστε το μείγμα κατά την κύρια πλύση του πλυντηρίου για κάθε επαναφορά πετσέτας. Μην συνεχίσετε με στύψιμο στο πλυντήριο. Σταματήστε το και στεγνώστε με φυσικό τρόπο.

Cleaning 101: How to Wash White Towels | Wayfair

Για υψηλότερα επίπεδα κιτρινίσματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο δραστική λύση, επιλέγοντας το παρακάτω μείγμα: 2 κουταλάκια της σούπας ηλιέλαιο, 2 κουταλάκια σούπας χλωρίνη σε σκόνη, μισό κουταλάκι σούπας απορρυπαντικό πλυντηρίου και νερό. Βράστε το νερό και ριξτε μέσα τα υπόλοιπα συστατικά. Χρησιμοποιήστε το μείγμα με μια μεγάλη λεκάνη ώστε να μουλιάρουν για αρκετές ώρες. Μπορείτε είτε να τις ξεβγάλετε στο χέρι, είτε να συνεχίσετε με ξέβγαλμα στο πλυντήριο. Και πάλι επιλέξτε να τις στεγνώσετε φυσικά, αλλά όχι πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο. Ο ήλιος θα τις κιτρινίσει ακόμη περισσότερο!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search